Ja Tina.Gabrova Tina je očitno del vlade.
Kdo bo nov obraz ?
manjka nunu/nono...sesalecviš zato si pa bil za en jebeštrga u šol k na vprašanje odgovarjaš z vprašanjem
to so drgač telebajski.
torej, kater od teh je tanartabulši?
Glede na to, da proti vladi in Golobi danes pišejo v Mladini, Večeru, Delu, RTVSLO, REporterju, Žurnalu, Siolu, N1..... Je očitno že nekdo pritisnil stikalo. Golob je odpisan.
Je pa zmagala izjava od moje mame danes: "Država v krizi, on v Gardaland"
![]()
Mama bo naslednjič pametno volila nov obraz.Mama že ve. In žal ma mama prav
tud to je možnoMama bo naslednjič pametno volila nov obraz.
uh, za Goloba pa ne bi volila s pištolo na glaviMama bo naslednjič pametno volila nov obraz.
Ne vem če ne Johny Bravo alias Mikič.Gabrova Tina je očitno del vlade.
Kdo bo nov obraz ?
Končno, ena izmed redkih ki zna pametno izbrati na volitvah. Kapo dol mamiuh, za Goloba pa ne bi volila s pištolo na glaviNSI ji je bil fajn, motilo jo je pa pretirano podpiranje vojne v Ukrajini in Zelenski za vsako ceno.
Več bom dajal na kupček več mi bo za vzeti.To enostavno ne gre. Kdor je navajen delat, ta bo zmeraj delal nekaj smiselnega. Če poznaš koga, ki je priden in ki dela, recimo tvojo mamo....a si ti svojo mamo lahko predstavljaš, da bo lenarila in ti ne bo oprala gat in skuhala?
Dobro zdaj, to podpiranje vojne ni menda misljeno pomoc pri obrambi napadene drzave...uh, za Goloba pa ne bi volila s pištolo na glaviNSI ji je bil fajn, motilo jo je pa pretirano podpiranje vojne v Ukrajini in Zelenski za vsako ceno.
Realnoi gledano interes Slovenije v taki situaciji ne zanima niti lokalnih vaških pijančkov, kaj šele, da bi zanimal dejansko volilno bazo.Nihče na desni ni za mirovne pogovore. Dejmo voziti orožje tja, tako bo mir, to je mindset. Zelenski je zmešan, to je vsakemu jasno. Ne samo Putin. V interesu Slovenije bi moralo biti, da se vojna čimprej konča.
Trst je bil tudi naš, a ne.Ce ze kaj, bi moral nekdo z avtoriteto jasno in javno povedat zelenskemu, da se bo treba nekaj teritorija odpovedat.
Selo gori....al baba (babo a.k.a Holob) se češlja!Je pa zmagala izjava od moje mame danes: "Država v krizi, on v Gardaland"
![]()
Kučan še vedno vse nadzira, še za desnico je rekel da rabimo tako lepo žametno, verjetno je mislil bližje rdeči barvi.In volivci Goloba sploh ne bodo priznali, da so zajebali, saj jim bo Golobov establišment preko vseh Odlazkovih in ostalih "osvobojenih" medijev, nonstop prepričeval, da so Golobove fekalije, bolj dobre za jest, kot Janševa potica.
In ko bo odšel Golob, bo spet prišel na oblast sfriziran nov obraz. Pa spet nov, pa spet nov.....u stvari pa zmeraj iz iste Murgeljske farme plasiran
Upam da boste levi enkrat odjadrali na une otoke, kjer je drek res nekaj vreden, poguglaj.Da ti prevedem v tvoj jezik (potem pa končam, ker tako kot si danes produktiven, prav nimam srca da bi ti v zelje hodil): v kurji drek sem že stopil, v kravjega pa že trikrat. Po novem bi rad še v kengurujevega. Bolje ne bo, bo pa mogoče drugače.