Planet Golob

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Ljubljana, 18. oktobra - Vlada je potrdila predlog novele zakona o tujcih, ki uvaja spremembe pri pogoju znanja slovenskega jezika v postopkih podaljšanja dovoljenja za začasno prebivanje zaradi združitve družine za družinske člane državljanov tretjih držav. S predlogom zakona se pogoj znanja jezika na vstopni ravni A1 nadomešča z znanjem na t. i. preživetveni ravni.

A1 nivo znanja jezika je drugače minimum od minimuma.
C3 je najvišji nivo.
Sedaj bo torej dovolj kriljenje z rokami.

Plešemo!
Važno, da znajo po slovensko pit pa jest.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.065
6.096
113
Važno, da znajo po slovensko pit pa jest.
Samo če ni svinjina in cviček.

Vojakom odrejajo, da morajo biti po en mesec doma, zdaj pa resničnostni šov
Šarec 1

Šarec 2
Nov razkol v koaliciji? Poslanka Svobode Šarca poziva k odstopu

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Samo če ni svinjina in cviček.

Vojakom odrejajo, da morajo biti po en mesec doma, zdaj pa resničnostni šov
Šarec 1

Šarec 2
Nov razkol v koaliciji? Poslanka Svobode Šarca poziva k odstopu
Škoda, z veseljem bi si pogledal Serpentinškovo kmetijo.
Ja tud zabave nam več ne privoščijo.

tristo kosmatih....
:cool:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Glede na to, da proti vladi in Golobi danes pišejo v Mladini, Večeru, Delu, RTVSLO, REporterju, Žurnalu, Siolu, N1..... Je očitno že nekdo pritisnil stikalo. Golob je odpisan.

Je pa zmagala izjava od moje mame danes: "Država v krizi, on v Gardaland:mad:"

:valjamse:
Tinca si je zaželela roller coaster...
Šel pa je Pernati kot dober oče brez otrok.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

tomi

Guru
1. sep 2007
18.823
10.016
113
MB
Glede na to, da proti vladi in Golobi danes pišejo v Mladini, Večeru, Delu, RTVSLO, REporterju, Žurnalu, Siolu, N1..... Je očitno že nekdo pritisnil stikalo. Golob je odpisan.

Mene pa cist iskreno skrbi da podna se nismo dosegli, da lahko gremo sr v bolj skrajno levo.

bomo videli koga bodo kaj msm bildali te dni.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.439
2.785
113
To bi bilo že pol vlade odstavljeno...bolje, da se odreže vse skupaj, pa bo kar bo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.481
3.838
113
davorinm.wordpress.com
btw, tale DALL-e in kreiranje slik z AI je super.

Metanje puške v koruzo.
1697721697628.png

B81

22. jul 2007
38.288
11.398
113

samo še čakam, da rtv začne o golobjih električnih balkanskih poslih, potem je gotovo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.369
16.673
113
Mislim da si zajec, ki je skočil v zelje ravno ti in to ob najbolj neprimernem času, ker jaz sem stardecu odgovarjal (v kateri drek bi manj raje stopal), letelo pa je na to, da že od jutra nabija kako desni nimajo časa lenarit, ker morajo bit produktivni.
Glede na to, da sem jaz repliciral sadu (post #6302) ter nato stardecu kot odgovor na njegovo repliko meni (post #6036) na ta isti post namenjen sadu, bi se dalo debatirati o tem kdo je kam skočil in po opisanem sodeč ne kaže, da bi jaz skakal v zelje tebi in stardecu saj so bili moji posti povsem nepovezani z vama ter vajino tematiko.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.369
16.673
113
in 3. opcija je bla pa?
Kako to misliš kaj je bila 3. opcija? Morda je pa ravno v tem problem, ker se je Goloba in Janšo kar avtomatsko dojemalo kot 1. in 2. opcijo, na splošno pa je imel volilec na volitvah aprila 2022 na voljo kar 20 opcij ampak zaradi določenih razlogov (ki se spreminjajo glede ena to koga o tem povprašaš) se je nabralo dovolj idiotov, da so volili Goloba.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.813
-123
113
mene je zanimala 3. opcija, ti nisi imenoval nobene, sem pa zvedu da jih je blo 20
volilc sicer lahko obkrož neko obskurno 19. stranko al pa odda neveljavn listek, sam to ne spremeni prvih dveh pozicij

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.369
16.673
113
Razumem kaj hočeš povedati ampak prvi dve poziciji se z lahkoto spremenita v kolikor dovolj volilcev da glas neki tretji opciji ampak dokler imaš na eni strani oprane vernike, ki drugega ne vidijo, na drugi pa osebe, ki volijo "kot jih nastaviš" (ta ki nastavlja je pa za Goloba), je taka sprememba res zelo težka.
Tretje opcije pa nima smisla imenovati ampak delati se pa kot da ni bilo drugega kot Janša in Golob je pa imho velik mimosun.

• Všeč mi je
Reactions: Daniel
19. jul 2007
2.927
1.642
113

Ja, po medijskem poročanju se Golobu ne piše dobro (deluje že kot bivši PV).

Naslov članka (Siol):
Bi Golob v sili recikliral celo Janševe kadre?

Podton zapisov :) :
Med kandidati za mesto kmetijskega ministra sta po poročanju Večera tudi novoimenovana državna sekretarja Eva Knez in Blaž Germšek, ki naj bi jima bila naklonjena tako premier Golob kot njegova partnerka Tina Gaber.

• Haha
Reactions: sixpower in B81