Planet Golob

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.481
3.839
113
davorinm.wordpress.com
Ampak tudi v temu članku ni nič navedeno, da bi bilo tipu dokazano posilstvo ter da bi bil za to dejanje pravnomočno obsojen. IMHO aljoman zaradi manjka tega kontrira oznaki islamski posiljevalec saj se drži načela domnevne nedolžnosti dokler ni pravnomočne obsojenosti. Tu je srž vašega nerazumevanja in ne v pravem/napačnem mediju.
A se pol verjetno tega drži pri vseh primerih?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.056
-1.364
63
  • Objave ne odobravam
Reactions: cappy

B81

22. jul 2007
38.291
11.399
113
Pa ja saj vem, pri nas itak nikomur nič ni in delaš kar hočeš. kotlovnico prodaš po kv. metrih, potem pa še enkrat po kubikih, pa je vse ok :bonk:
Zakaj bi zdaj temu sodli, brezveze. To volite in to imamo. Zaradi vas.

• Haha
Reactions: aljoman in bizi

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.691
4.122
113
A veste tisto ko se se je ugotovilo, da je bilo prijavljeno preveč škode med poplavami:

Kaj je na seznamu, pa ni škode? Nekaj primerov...

- rekonstrukcija ceste Bohinjska Bistrica - Vresje, kjer ni bilo poplav, v vrednosti 12 milijonov evrov;
- gradnja obvoznice Luče, v vrednosti 8,5 milijona evrov, te obvoznice pa sploh ni;
- celotno kolesarsko omrežje na Koroškem, v vrednosti 48,2 milijona evrov, čeprav je bil uničen le del tega;
- obnova ceste Nova Cerkev - Vitanje, vredna 14 milijonov evrov, kjer tudi ni bilo poplav;
- novogradnja Hrastnik - Zidani most, v vrednosti dobrih 6 milijonov evrov, ki je bila dogovorjena v začetku poletja.

odgovor vlade...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
A veste tisto ko se se je ugotovilo, da je bilo prijavljeno preveč škode med poplavami:

Kaj je na seznamu, pa ni škode? Nekaj primerov...

- rekonstrukcija ceste Bohinjska Bistrica - Vresje, kjer ni bilo poplav, v vrednosti 12 milijonov evrov;
- gradnja obvoznice Luče, v vrednosti 8,5 milijona evrov, te obvoznice pa sploh ni;
- celotno kolesarsko omrežje na Koroškem, v vrednosti 48,2 milijona evrov, čeprav je bil uničen le del tega;
- obnova ceste Nova Cerkev - Vitanje, vredna 14 milijonov evrov, kjer tudi ni bilo poplav;
- novogradnja Hrastnik - Zidani most, v vrednosti dobrih 6 milijonov evrov, ki je bila dogovorjena v začetku poletja.

odgovor vlade...
Spet bomo po stari slovenski navadi gobcali v Bruslju, da bomo ja dobili manj denarja. Bravo opozicija. :cheer:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.364
1.461
113
Ja, luknjo, napihnjeno umetno oz z lazmi, pa bomo odplacevali z davscinami in novimi bedarijami se dlje, kot pa ce bi bila ocena realna.

Ob tem se jaz sprasujem, za koliko je dejansko vse skupaj napihnjeno. Samo da se od naroda stisne vec denarja.

• Všeč mi je
Reactions: LarryClay in Ytbnd

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.056
-1.364
63
Pa ja saj vem, pri nas itak nikomur nič ni in delaš kar hočeš. kotlovnico prodaš po kv. metrih, potem pa še enkrat po kubikih, pa je vse ok :bonk:
Zakaj bi zdaj temu sodli, brezveze. To volite in to imamo. Zaradi vas.
Kaj je s tabo? A sem kje napisal, da naj mu ne sodijo? Pa valjda veš kakšni so postopki, da zadeva pride do sodišča. Zakaj gre pri nas vse tako počasi, pa nisem pravi naslov.

In to kar smo volili, to imamo :bonk: Zaradi nas :valjamse: Ko boste desničarji našli primernega in sposobnega kandidata, se bo pa mogoče kaj premaknili.

Zakaj so potem klicali specialno enoto, če en tip predvaja molitev pred azilnim domom ? To bil samo klic domotožja in njega lajšanje.

Bi razumel, da kličejo specialce, če bi nekdo glasno predvajal Damjana Murka ali vklopil live stream od R Aktual.

Prej so nekje drugje pisali, da se je hotel razstreliti in da je radikaliziran ??
Best FM ga nese

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.248
6.515
113
Šem že enkrat povedal. Če bodo napihnili škodo, da dodo čimveč iztržili od EU sredstev za obnovo, potem dam Bratuškovi prav. Če pa s tem mislijo državljane še bolj stisnit, pa je prav da se naredi sito.
Edino kaj me skrbi je to, da če Bratuškova reče dober dan, moraš na uro pogledat če je zunaj res dan.

jello

Guru
22. sep 2008
10.408
3.976
113
To si že stokrat povedal, ne samo enkrat. Samo mikrologiko si preslikal na makro nivo. Ko je treba goljufat sem prvi v vrsti in po potrebi sem lahko tudi klošar. Ker se cenim.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.684
746
113
Šem že enkrat povedal. Če bodo napihnili škodo, da dodo čimveč iztržili od EU sredstev za obnovo, potem dam Bratuškovi prav. Če pa s tem mislijo državljane še bolj stisnit, pa je prav da se naredi sito.
V stilu: Sinko, ni prav, da kradeš, a kar si ukradel le domov prinesi.
:bruh:

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.756
7.421
113
Edino kaj me skrbi je to, da če Bratuškova reče dober dan, moraš na uro pogledat če je zunaj res dan.

Samo to je goljufija pri belem dnevu. In tudi za rahlo poškodovane objekte pisane kot uničene. Kam bo sla razlika v denarju?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco