Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
24.124
7.766
113
Redni petkov kolesar Miha Blažič N'toko bi imel referendum proti pokojninski reformi Luke Mesca (ki še vedno ni so-koordinator Levice, saj enotedensko glasovanje izvajajo po zemeljski pošti). Jutri pričnejo zbirati podpise za referendum.

Po besedah Blažiča gre namreč pri pokojninski reformi za "prevaro", v kateri bodo oškodovani delavci, mladi in upokojenci. Upokojili se bodo pozneje, prejeli manjše pokojnine, ki se bodo slabše usklajevale in izračunavale na podlagi slabšega referenčnega obdobja. To pomeni, da je neugodna, hkrati pa je nepravična, saj ne vsebuje višjega prispevka delodajalcev, ki po njegovih navedbah od leta 1996 vplačujejo enega najnižjih prispevkov za pokojnine v Evropi.

Delavska koalicija se spopada tudi z očitki stvarnikov reforme, da bi z referendumom lahko ogrozila izplačilo božičnice oziroma zimskega dodatka za upokojence ter druge ugodnosti, ki jih prinaša pokojninska reforma.

jello

Guru
22. sep 2008
10.904
4.218
113
Marsikdo marsikdaj meni, da pri podajanju mnenja navaja dejstva, vključno z mano. Ali pa so to dejansko dejstva je pa že vprašanje in tu pa hitro lahko pride do odklona od realnega stanja kot smo lepo videli pri opisovanju čudežnega dečka Goloba s strani njegovih volilcev preden je v praksi pokazal kakšen nebodigatreba je v resnici ali pa navsezadnje tudi pri tebi in nevtralnemu kar se mene tiče. Ampak naj te to seveda ne ovira pri nadaljnem navajanju mnen...khm..dejstev, keep up the good work.
Samo v politiki so dejstva lahko raztegljiva kot elastika, lahko jih poljubno nateguješ in do nerazpoznavnosti mrcvariš. Toliko slabše za njih.

V RL pa gre na srečo malo drugače, bolj digitalno, dejstvo je 1 ali 0, ne pa vse vmes, 0 ko mi paše nula in 1 ko mi paše ena.

Ti nas prepričuješ da prvo in drugo lahko kar malo pomešaš v čorbo. Pardon, v zdrizo, ker čorba naj bi bilo praviloma nekaj užitnega.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.908
6.541
113
blizu močvirne prestolnice
Matey Navedel sem samo dejstvo, da nevtralni ni edini kateremu daješ, po tvojem, napačne vtise o tvojih prepričanjih in idejah. Nas je več takih. Mnenje o pravilnosti vtisov sem zadžal zase in ga tokrat nisem podal. Bo zdaj bolj jasno, ali gremo v nov krog pisateljevanja?
Lažeš
Ti nisi nevtralen po srcu si goreč levičar. Res pa z leti spoznavaš da so levičarji tatovi, lažnjivci, da govorijo lepo delajo čisto drugo.
In podoben je tudi Martey.
Samo da je on še pred tabo prišel k pameti, ti pa kasneje.
In on ni za SDS ne za jajota, vidi pa vseeno da vsaj za delček naredi manj škode kot pa vsi od LDS in njenih derivatov naprej, sd in levice. Pač SDS je tipična levičarska stranka, ki ne naredi veliko za državo, da kakšne bombončke in to je to, medtem pa prej našteti nič samo kradejo.
In ja v Sloveniji ni konzervativne stranke, vse so tam na levi levo sredini
Enostavno ni bilo lustracije

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.261
7.413
113

Opa.... še RTVSLO se je malo po robu postavila...

Poslušali ste o svobodi, miru, pravni državi, dobili pa avtorikracijo, da ne rečem da že pravi fašizem.

netko

Guru
25. jul 2007
7.284
2.644
113
V zadnjih dneh smo prica kako si je golob zamislil novo in drugacno komunikacijo, posebej z novinarji…. Svobodnjak ste kaj ponosni???

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.172
10.411
113
Lažeš
Ti nisi nevtralen po srcu si goreč levičar. Res pa z leti spoznavaš da so levičarji tatovi, lažnjivci, da govorijo lepo delajo čisto drugo.
In podoben je tudi Martey.
Samo da je on še pred tabo prišel k pameti, ti pa kasneje.
In on ni za SDS ne za jajota, vidi pa vseeno da vsaj za delček naredi manj škode kot pa vsi od LDS in njenih derivatov naprej, sd in levice. Pač SDS je tipična levičarska stranka, ki ne naredi veliko za državo, da kakšne bombončke in to je to, medtem pa prej našteti nič samo kradejo.
In ja v Sloveniji ni konzervativne stranke, vse so tam na levi levo sredini
Enostavno ni bilo lustracije
Kje sem se v citiranem tekstu zlagal? Bi šlo definirat?

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.246
8.011
113
Zdravstvo je rešeno, sedaj se ukvarjamo z vojsko:

1000019182.jpg

• Wow
  • Haha
Reactions: Navid in sixpower