Planet Golob

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.706
7.192
113
No, ja... V takile anketi jaz rečem Ljudmila, brez da mi ponudijo multiple choice. Iz glave...

Res pa je, da ko jaz vidim politika, ki na skače in ne bevska v odgovor na vsako provokacijo, je zame to dobra lastnost, requirement za politika. Diplomatsko po definiciji. Eni pač blazno zamerijo to njeno premalo konfliktno retoriko, ker ce se ne laja, pol si medel. Se je treba zmerjati in žaliti...

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.170
-482
63
No, ja... V takile anketi jaz rečem Ljudmila, brez da mi ponudijo multiple choice. Iz glave...

Res pa je, da ko jaz vidim politika, ki na skače in ne bevska v odgovor na vsako provokacijo, je zame to dobra lastnost, requirement za politika. Diplomatsko po definiciji. Eni pač blazno zamerijo to njeno premalo konfliktno retoriko, ker ce se ne laja, pol si medel. Se je treba zmerjati in žaliti...
Jaz pa politike vidim po delu/dosežkih.
Kaj pa so Ljudmilini dosežki?
Naštej vsaj tri, bo šlo?

Jaz jo vidim kot:
1. sisa pare
2. sisa velike pare
3. pajdaši se z LP

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.201
6.354
113
blizu močvirne prestolnice
To ni res. Ona non stop dela konflikte med NSi in SDS. Njena retorika je daleč od diplomatske. Enostavno je preveč zlizana z levo stranjo, se vidi že pri glasovanjih kjer skupaj tudi s SDS glasuje proti tistem za kaj naj bi se zavzemala desnica,sploh za njo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.706
7.192
113
Jaz pa politike vidim po delu/dosežkih.
Kaj pa so Ljudmilini dosežki?
Naštej vsaj tri, bo šlo?

Jaz jo vidim kot:
1. sisa pare
2. sisa velike pare
3. pajdaši se z LP

Anketa je o priljubljenosti politikov. Jaz se s sporočilom, ki ga prenaša strinjam ali pa ne, od vseh mi je pa najbolj všeč, kako ga prenaša.

Osemka pa po infantilno dalje... Ce nisi z mano, si proti meni. Najvecja vrednost NSi-ja je prav to, da se tega ne gre oziroma cimmanj/bistveno manj.

Ostalo v parlamentu je pa "kruha in iger". Zdaj vodijo naši državo influencerji, startal je pa JJ s čivkanjem. Biti všečen je za vse 3 tocke tamle od Holobista. Ker je pac domet volilcev tak... Ne samo, da je to dovolj, to je po novem edini requirement. General twitko, rdeci čevlji in nutrije. To volilec razume in na krilih tega se vtakne v vse. Kako bi 8ka red delal, je tudi povedal. O dosežkih še en čas ne bomo govorili pri tej kombinaciji tistih, ki se jih voli in tistih, ki volijo. Niso pomembni in sploh na agendi.

• Všeč mi je
Reactions: mr_ in aljoman

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Anketa je o priljubljenosti politikov. Jaz se s sporočilom, ki ga prenaša strinjam ali pa ne, od vseh mi je pa najbolj všeč, kako ga prenaša.

Osemka pa po infantilno dalje... Ce nisi z mano, si proti meni. Najvecja vrednost NSi-ja je prav to, da se tega ne gre oziroma cimmanj/bistveno manj.

Ostalo v parlamentu je pa "kruha in iger". Zdaj vodijo naši državo influencerji, startal je pa JJ s čivkanjem. Biti všečen je za vse 3 tocke tamle od Holobista. Ker je pac domet volilcev tak... Ne samo, da je to dovolj, to je po novem edini requirement. General twitko, rdeci čevlji in nutrije. To volilec razume in na krilih tega se vtakne v vse. Kako bi 8ka red delal, je tudi povedal. O dosežkih še en čas ne bomo govorili pri tej kombinaciji tistih, ki se jih voli in tistih, ki volijo. Niso pomembni in sploh na agendi.
O silne popularnosti bi na vso silo radi šli z nekom na skupne eu volitve...
pa jih noben več noče.....

očitno se gre NSI zelo zelo narobe. Čaka jih usoda SLS. Who cares, zanimivo je da je povozila svoja načela volilnega programa. Je tipa Fajonke. In desni volilci to ne bodo tako požrli kot levi....

Kr se tiče Goloba iz predvolilnega obdobja se je videlo, da nima volilnega programa in strokovnega kadra. Influencerji so posledica tega. Levičarji pa so potem to samo kupili..

Jebiga plešemo in upam, da z davki nismo končali... Morajo ljudje začeti razumeti, kaj je volilni program. Ljudmila je pase... že dolgo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.706
7.192
113
Seveda se gre narobe. A twita, pa tiktoka, pa instagrama.... A je 1. točka programa biti všečen. Predvsem na račun infantilnega klofanja onega drugega peskovnika.

Meni je vseeno, kaj se z njimi zgodi, btw. Kar bo volja ljudstva, to pa bo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Seveda se gre narobe. A twita, pa tiktoka, pa instagrama.... A je 1. točka programa biti všečen. Predvsem na račun infantilnega klofanja onega drugega peskovnika.

Meni je vseeno, kaj se z njimi zgodi, btw. Kar bo volja ljudstva, to pa bo.
Vseeno se ni upala it na predsedniške volitve, kjer bi njena popularnost bila u momentu vidna tam kjer ji je mesto...
politika infantilnega klofanja onega drugega peskovnika
je one way ticket, ki bi pri levičarjih celo lahko delovala (če bi bila v levi stranki), tukaj pa se izgublja desne volilce, levi jo pa v življenju ne bodo volili. Ke na smrt sovražijo cerkveno stranko.

Je pa v svojih nastopih vedno bolj zaripla... Kmalu bo začela žeti to svojo politiko "zmernosti", ki jo neuspešno hoče prodat ovčicam.

ps po tem mandatu, če ga pernati izpelje do konca, več pisanje ne bodo gledali volilci, ampak program....
jih bo naučil lastni tošl...

razen metelkovci.....

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.656
11.608
113
1697528906849.png

tule jo je primlo, da bi zapela

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne
Moja napoved: Golob stiska Levico, ker slednja spet hoče sedet na dveh stolih, malo na poziciji, malo v opoziciji. Najraje bi jo zabrisal iz koalicije in noter vključil NSi, ki po obnašanju sodeč komaj čaka, da se jim pridruži. Torej pokornost Levice ali zamenjava za NSi.
Ne nasedaj. To je samo igra za rajo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Moja napoved: Golob stiska Levico, ker slednja spet hoče sedet na dveh stolih, malo na poziciji, malo v opoziciji. Najraje bi jo zabrisal iz koalicije in noter vključil NSi, ki po obnašanju sodeč komaj čaka, da se jim pridruži. Torej pokornost Levice ali zamenjava za NSi.
Drugače se strinjam, samo glede na to kam je pernati pripeljal to državo in v kakšnem stanju je, je vstop v tako vlado dobesedno samomoriska akcija. Edini kar je je skupni interes v energetiki in SDHju.

Zna potem močno zasrati še SD. Dejstvo je da levaki so med sabo čisto nefunkcionalni. Zamivo da pernati pere sebe, češ da je zmeraj on kriv ne minister, pa sam je te budale nastavil..

razumi če moreš. Je pa vseno ta vlada super, ljudje vidijo kaj je ideološko sranje in kaj je poden.
Kot rečeno upajmo da zdrži cel mandat in da NVOji dobijo še naprej miljone uni pa so si sami krivi, katere je voda odnesla.

Bom končal kot pravi levičar " a zdej smo pa mi krivi če so bajte zidal "
Mogoče bo potem bolje na naslednjih volitvah.

• Všeč mi je
Reactions: sad

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.217
4.298
113
Medtem ko levaki prodajajo javno in javno in še enkrat javno. Pod mizo prodajajo firme kapitalistom z skledico v roki..
1697531608645.png

top of the top
čakamo iztis malih denlničarjev v energetiki v javno dobro, da bodo potem pod mizo!

kje so nvoji

aja čakajo na naslednjo donacijo..
to je to.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.316
2.677
113
Torej SO čistke na pošti!