Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.939
6.687
113
Pod Golobovo vlado ni omejitev zbiranja, shodi se celo prekrivajo.

JAVNI SHOD
Začetek 18. 10. 2023 Ob 15:00
Trajanje do 18. 10. 2023 Do 19:00
Lokacija LJUBLJANA - LJUBLJANA, TRG REPUBLIKE
Organizator RUTAR PAVEL
Vodja zbiranja RUTAR PAVEL

SHOD ZA PALESTINO
Začetek 18. 10. 2023 Ob 17:30
Trajanje do 18. 10. 2023 Do 22:00
Lokacija LJUBLJANA - LJUBLJANA, TRG REPUBLIKE
Organizator REGVAR URŠA
Vodja zbiranja PRETNAR NADA

shift

Guru
20. jul 2007
9.978
2.417
113
za šankom
ne , ne živiš pošteno, samo goljufati ne znaš prav dobro. Ker tudi tega ne znaš. 2023-2012 ne rabiš računat! to računaš enako dobro kot moj 6 letnik in definitivno si ne želimo, da on podaja mnenja, kako bi kaj moralo biti.
Jaz nisem svetnica, optimiziram na vsakem koraku, zaenkrat pa goljufala, tako kot ti, še nisem. ko bom, bom gobec držala. ne najdem v sebi, da bi udrihala po drugih, ker počnejo to kar jaz. vsaj tih bod. ker pošten nisi, pameten tudi ne in ne bi smelo biti ovir da se ne bi nazaj držal tudi pri goflji.

shift
ti imaš pa več med ušesi, ampak se je naklofalo par postov vmes, pa se izgubi. zdaj pa pojdi nazaj na mojega originalnega, pa še enkrat preberi in kako razumeš?
Jaz najbrž letos neham delat konec novembra, ker bo šlo preveč čez, da bi se mi še splačalo glede na to, da prosti čas vrednotim z več kot nič. To je recimo neka taka "optimizacija". ne bom pa delala decembra brez računov, npr, čemur se marsikateri soforumaš ne more upreti. tisti ta najbolj pošteni...

ne da se mi, iskreno povedal

shift

Guru
20. jul 2007
9.978
2.417
113
za šankom

če mi nekdo od levih lahko tole razloži bom vesel

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.244
6.514
113
ne , ne živiš pošteno, samo goljufati ne znaš prav dobro. Ker tudi tega ne znaš. 2023-2012 ne rabiš računat! to računaš enako dobro kot moj 6 letnik in definitivno si ne želimo, da on podaja mnenja, kako bi kaj moralo biti.
Jaz nisem svetnica, optimiziram na vsakem koraku, zaenkrat pa goljufala, tako kot ti, še nisem. ko bom, bom gobec držala. ne najdem v sebi, da bi udrihala po drugih, ker počnejo to kar jaz. vsaj tih bod. ker pošten nisi, pameten tudi ne in ne bi smelo biti ovir da se ne bi nazaj držal tudi pri goflji.

shift
ti imaš pa več med ušesi, ampak se je naklofalo par postov vmes, pa se izgubi. zdaj pa pojdi nazaj na mojega originalnega, pa še enkrat preberi in kako razumeš?
Jaz najbrž letos neham delat konec novembra, ker bo šlo preveč čez, da bi se mi še splačalo glede na to, da prosti čas vrednotim z več kot nič. To je recimo neka taka "optimizacija". ne bom pa delala decembra brez računov, npr, čemur se marsikateri soforumaš ne more upreti. tisti ta najbolj pošteni...
Potem si zadnja ki imaš pravico da me zmerjaš z hinavcem. In ti ki cenkaš za cent, pa nebom iskal pradavnih tvojih postov iz gradbeništva, ker nisem tako neumen. In da je moj post bil iz 2019 sem izvedel od tebe, ker sem videl sporočilo v predogledu. Pa daj se še na kako vejico obesi, in me označi z nepismeni, da ti bo lažje.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.968
1.670
113
Notranjska
Golob? Robi? samo še Mojca je bolj slovensko...

sicer pa, zdaj pričakujem ploskanje večine forumašev, ne pa udrihanje. saj skos navijajo, da je treba te vrtčevske transferje in podobne reči ukiniti. čeprav jih Janša vedno nazaj privleče. enako s porodniškimi. Je JJ spet 100% nazaj povlekel. Levi vztrajno to nižajo za zadnjih 9 mesecev, ampak trenutno še niso do tega prišli. Naj se razmnožuje, tisti ki si lahko privošči - to se ponavlja kot mantra tu gori že leta. V čem je problem?
Lahko razvijemo težo še naprej. Kaj nam bo razmnoževanje, legalizacija migrantov! Pa dajmo ene pol milijona Palestincev pripeljati! Bo v podobnih časih prav veselo po Sloveniji!

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.706
7.192
113
Potem si zadnja ki imaš pravico da me zmerjaš z hinavcem. In ti ki cenkaš za cent, pa nebom iskal pradavnih tvojih postov iz gradbeništva, ker nisem tako neumen. In da je moj post bil iz 2019 sem izvedel od tebe, ker sem videl sporočilo v predogledu. Pa daj se še na kako vejico obesi, in me označi z nepismeni, da ti bo lažje.

cenkam, goljufam pa ne. in kakorkoli sukaš, ne boš obrnil, da je cenkanje enako kot goljufanje in bi s tem opravičeval, da si.. no, goljuf.

2012. 2023 - 2019 je še manj 9 kot 2023 - 2012. in ti temu rečeš računanje "na oko"? da si vedel, o čem sem govorila, si moral link klikniti in gor lepo piše, od kdaj je. torej si neumen, nepismen ali pa oboje. pa vsakič, ko usta odpreš, je slabše.

p.s.
a misliš, da na suho iščem? da sem šla vsakega od skoraj 10000 tvojih postov brat? Je škoda sicer mojega spomina za te zadeve, ampak nimam popolne kontrole nad tem, kaj mi ostane v njem in kaj ne. hinavci se posebej trdno usedejo, sploh zaradi samoohranitvenega nagona. Takih Janezov, kot si ti je premnogo in človek ima vsakodnevno opravke z njimi, pa se (ne)hote nauči biti oprezen. Nehote pomnim, ko gre za forumske debate, ki res nimajo nekega vpliva v vsakdanu.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

delter333

Guru
21. maj 2010
1.968
1.670
113
Notranjska
Ste pa eni hecn, kot da ni bilo v preteklosti pod vsako vsaj malo levo vlado isto.

tile zdaj so pa extremni levicarji.

kaj ste pricakovali?
Jaz nič samo ko napišeš nekaj samoumevnega te ti ekstremisti pojedo ali pa označijo za janšista. Pa tipa nikoli volil ne bil v stranki. Samo ekstremisti najlažje rešijo problem da te etiketirajo z nečim kar jim ni povšeči tako jim ni potrebno iti v detajle in ugotoviti lastne zmote.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.939
6.687
113
če mi nekdo od levih lahko tole razloži bom vesel
Od vseh velikih idej so v zakonu na koncu ostale samo stvari, ki jih zahteva od nas EU.

Mesec ima v proceduri tudi zakon, ki bi urejal delavsko lastništvo podjetij. In tudi pri njem je od začetnih dobrih idej (glede obdavčitve, ki bi to spodbujala) na koncu ostalo nekaj neuporabnega, ker se država noče odpovedati davkom. Birokrati bi tudi vse zakomplicirali.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.755
7.419
113
  • Haha
Reactions: aljoman

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Po pravem bi moralo biti tako: minimalno plačilo vrtca 100 eur, max cena pa koliko pač prenese oziroma lahko sofinancira občina. Vmes naraščajoča premica, brez razredov, po matematični formuli. Zadnje leto, torej predšolska skupina pa zastonj, ker se smatra da je to leto obvezno, oziroma je potrebno otroka socializirat za vstop v šolo. Fair enaugh? Ja. Imej toliko otrok koliko si jih lahko privoščiš, da bo Jabetina trditev držala za vse, ne le tiste z službami.
Torej si ti za socializem, če ne kar za komunizem? :cool: