Društvo katerega šef je tvitnil "hitler je heroj", ne sme obstajat oz. je treba njega dat na hladno.To je fašizem, ne pa svoboda (ja, vem, da si to zapisal sarkastično). Se pa strinjam z Vrečkovo v tistem delu njene izjave kjer navaja, da so izrazi hujskanja proti drugače mislečim resnično porasli. Zasluga za to pa gre v dobri meri tudi njej in drugim woke teroristom.
Kaj te pa krščanarji z molitvijo pred porodnišnico motijo?Društvo katerega šef je tvitnil "hitler je heroj", ne sme obstajat oz. je treba njega dat na hladno.
Prav tako tiste krščanare pred porodnišnico in tiste pederajse in lezbe ki terorizirajo nas "normalne"
Kaj te pa krščanarji z molitvijo pred porodnišnico motijo?
A je zdaj v Svobodi kje zapisano kje človek lahko moli?
Ne klobasaj in ne rabiš lagat kot kakšen taprav komunist.Saj ne molijo, nedložne ženske buzerirajo. Samo primitivec bi se (verbalno) spuščal nad ženske v enem najranljivejšem obdobju.
daj link ko je kateri od voditeljev levih/desnih to napisal oz. č nimaš je ta tvoj prispevek pasji drekno ampak ene bomo izbrisali, drugi nam pa vodijo državno politiko.
Marija?noseča pa nedolžna, to ne bo šlo ali?
Ne plamaudi, sem dostikrat tam. Vidim kaj se dogaja na dnevni ravni, tudi meni osebno.Ne klobasaj in ne rabiš lagat kot kakšen taprav komunist.
Tisti takrat so pred porodnišnico lepo mirno in potiho molili za življenje. Če je to zate buzoriranje, pol si pač buzorant.
Ko že sprašuješ. Krive so umora svojega lastnega še nerojenega otroka.Česa so pa krive?
Govoril sem zakonsko. Drugače bi napisal device, ne nedolžne.Marija?
No. in kaj konkretno so ti naredili?Ne plamaudi, sem dostikrat tam. Vidim kaj se dogaja na dnevni ravni, tudi meni osebno.
A kar vse, ki grejo v porodnišnico? Ti si res en stardec.Ko že sprašuješ. Krive so umora svojega lastnega še nerojenega otroka.
Ne, buzerirajo nas pa še vedno. No saj počasi, ti bo kapnilo.No. in kaj konkretno so ti naredili?
A ti vsakodnevno hodiš na abortus?