Oh, kakšne globoke misli. Prešernova za ustvarjalnost ti ne uide.
veš koliko je lepše življenje, ko gatto-ta ignoriraš.Oh, kakšne globoke misli. Prešernova za ustvarjalnost ti ne uide.
A ne da res? živiš v svojem mehurčku, v vzporednem vesolju, kjer je Idol Bog in se trepljaš s svojimi nekaj somišljeniki po ramah..veš koliko je lepše življenje, ko gatto-ta ignoriraš.
Priznaj, da mi nisi kos, pa bo za vse bolje..prihranil si boš vsakokratno blamažo, jaz pa čas.Oh, kakšne globoke misli. Prešernova za ustvarjalnost ti ne uide.
Kaj ti potem piješ? Nekaj časa te ni bilo (mogoče da si pisal pod nickom Svobodnjak)...sedaj pa ves korajžen. ru§§ko vodko?Ona je kar na alkotu, vsaj tako je zadnjič razlagala..pri vsakem obisku ravnatelja šole vsaj enega rukne za korajžo.
Korajžen? a bi moral kaj piti (alkoholnega), da bi bil "korajžen na tabli"? si na žalost kar ti demonstriral, kako je to- ko si se imel za moderatorja, si večkrat, ponavadi konec tedna "moderiral" v rožicah, rezultat je pa bil, kakršen je bil...vidim pa, da imaš še zdaj privide, nič se nisi vzel v roke.Kaj ti potem piješ? Nekaj časa te ni bilo (mogoče da si pisal pod nickom Svobodnjak)...sedaj pa ves korajžen. ru§§ko vodko?
Dejansko modus operandi levičarjev na Xu. Vsi, ki pričakujejo odgovore so na block.A ne da res? živiš v svojem mehurčku, v vzporednem vesolju, kjer je Idol Bog in se trepljaš s svojimi nekaj somišljeniki po ramah..![]()
Prepozen si, si že zajeb**.Priznaj, da mi nisi kos, pa bo za vse bolje..prihranil si boš vsakokratno blamažo, jaz pa čas.![]()
To ni šlo šloganje je apustulat!Vedeževalec dani, hvala za brezplačno šloganje.
Napačno si razlagaš moje besede. Kot vedno. Sliko si pa nalimal že tolikokrat, kot da imaš intimno navezanost nanjo.Ne vem, zakaj si zdaj osebno užaljen? za sliko ne vem, kaj je, jaz sem samo nalimal in tudi napisal spremno besedo, kjer sem napisal, da je napreverjeno ipd, kar je zdaj v modi. Nekaj pač napišeš in lansiraš, na bralstvu pa je, da odloči, komu se bo verjelo-napadenemu ali tistemu, ki je "novico"sproduciral...kaj se bomo zdaj bockali in pojasnjevali, tako pač je.Poglej priponko 97516
Se mi je zdela retorika podobna in že videna. Zdaj vemo kdo se je kamufliral v svobodnjaka.Kaj ti potem piješ? Nekaj časa te ni bilo (mogoče da si pisal pod nickom Svobodnjak)...sedaj pa ves korajžen. ru§§ko vodko?
A niso kmetijske subvencije denar iz EU?Ja saj, ravno skrivanje za "vsemi" ostalimi je to mojstrsko delo. "Bi ukinili NVO, torej si proti gasilcem?" Seveda taka izjava, ko ve, da se sam skriva v enem od tisočih nepotrebnih mešalcev megle.
Mi smo že ugotovili, da bi bilo kmetom brez subvencij bolje, ampak potem tudi kupa ostalih zaposlenih v JS ne rabimo, ki se sedaj s tem ukvarjajo, pol trgovcev lahko zapre in 3/4 proizvajalcev povezanih s kmetijstvom v eu lahko spakira kufre. Ampak tega seveda ti ne boš napisal in dobro veš zakaj.
Seveda pa bo tudi cena hrane na polici zate in zame potem nekoliko drugačna.
Ne vem potem zakaj se prepucavas tu na forumu. Res potrebuješ samopotrditev?Priznaj, da mi nisi kos, pa bo za vse bolje..prihranil si boš vsakokratno blamažo, jaz pa čas.![]()
Sem spregledal, kakšno vladanje imaš v mislih?Ne vem potem zakaj se prepucavas tu na forumu. Res potrebuješ samopotrditev?
Ali trol leta? Kot sem že napisal enkrat, raje vladaj kot se zagre pa bo za vse bolje.
Poglej poglej-imamo dve varianti-prva je, da ste nekateri postali amaterski detektivi (ampak res amaterski), druga pa je, da je zavladala kolektivna psihoza, sprožena s strani lulčka Kameleona?Se mi je zdela retorika podobna in že videna. Zdaj vemo kdo se je kamufliral v svobodnjaka.
Bolj ali manj so ja. Ampak spet v osnovi gre za denar davkoplačevalcev, ravno tako, kot pri vsem ostalem.A niso kmetijske subvencije denar iz EU?
Naj me nekdo popravi če se motim.
Bolj amatersko od tvojega grma na altermeetu ne gre....tko da "smiri doživljaj"Poglej poglej-imamo dve varianti-prva je, da ste nekateri postali amaterski detektivi (ampak res amaterski), druga pa je, da je zavladala kolektivna psihoza, sprožena s strani lulčka Kameleona?![]()
![]()
![]()
kaj mate to neki kupleraj
![]()
Urška Klakočar Zupančič je imela v mesecu in pol v državnem zboru 26 obiskov. Čigavih?
Evidenca obiskov državnega zbora se hrani le za zadnja dva meseca.www.info360.si