Planet Golob

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.316
4.114
113
Dobro, da imamo "vas"..čeprav se zaenkrat skrivate v grmovju in nič ne vemo, kdo ste..
Sumim, da ste Ivanovi, ampak za enkrat dezorentirani, ker ni jasnih navodil..:D
Vsekakor je za priznati, da imate na levi jasna navodila. Če se le da, živeti celo življenje na proračunu in gledati predvsem na lastne koristi in zmeraj opozarjati na velikega sovražnika (kot smo videli, tudi z laganjem), ki lahko uniči privilegije. Za kaj več je pa pač zmanjkalo. Se zgodi. To, da smo vsi, ki nismo vzgojeni kot sesalci proračuna Ivanovi je pa itak večna leva resnica.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.040
886
113
tu in tam
Vsekakor je za priznati, da imate na levi jasna navodila. Če se le da, živeti celo življenje na proračunu in gledati predvsem na lastne koristi in zmeraj opozarjati na velikega sovražnika (kot smo videli, tudi z laganjem), ki lahko uniči privilegije. Za kaj več je pa pač zmanjkalo. Se zgodi. To, da smo vsi, ki nismo vzgojeni kot sesalci proračuna Ivanovi je pa itak večna leva resnica.
Lepo bi bilo, da bi si malo naštelal pojme, kaj je proračun-iz proračuna so financirane VSE stranke, tako "leve in desne", pa tudi vse organizacije, ki so potrebne za delovanje države ki imajo sedaj popularen naziv NVO. Poleg tega ste sesalci proračuna tudi kmetje, kamor baje spadaš tudi ti in si v bistvu sam sebi pljuvaš v obraz. Tako, da prosim, da prenehaš s to debilno retoriko, ker kažeš, da nimaš vseh pojmov razčiščenih.

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.316
4.114
113
Ja saj, ravno skrivanje za "vsemi" ostalimi je to mojstrsko delo. "Bi ukinili NVO, torej si proti gasilcem?" Seveda taka izjava, ko ve, da se sam skriva v enem od tisočih nepotrebnih mešalcev megle.

Mi smo že ugotovili, da bi bilo kmetom brez subvencij bolje, ampak potem tudi kupa ostalih zaposlenih v JS ne rabimo, ki se sedaj s tem ukvarjajo, pol trgovcev lahko zapre in 3/4 proizvajalcev povezanih s kmetijstvom v eu lahko spakira kufre. Ampak tega seveda ti ne boš napisal in dobro veš zakaj.

Seveda pa bo tudi cena hrane na polici zate in zame potem nekoliko drugačna.

• Všeč mi je

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.040
886
113
tu in tam
Aja sori, nisem vedel, da si ti revež sam tukaj. Zagotovo je v tistem grmu skrit janez.
Ja no, težko prikriješ svojo usmeritev, ker, kakor sem rekel, nisi najbolj oster nož- tako, da se ne trudi. Spominjaš me na včerajšnjega lanščaka (enoleten divji gujdek za nepoučene), ki je mislil, da če se bo zavlekel v grmovje, ga ne bom videl..ampak, ker ni listja, sem ga lepo videl in mu poslal dobro odmerjeno kuglo v glavo..:eek::fredi:

• Wow

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.316
4.114
113
Kot sem že zapisal, vse kar niste vi je Ivan. Pač ne veš iz tega sistema, ker si tako lepo zasidran v njem. Saj ti ni za zameriti. Človek se z leti ležernosti razvadi.

• Všeč mi je

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.040
886
113
tu in tam
Ja saj, ravno skrivanje za "vsemi" ostalimi je to mojstrsko delo. "Bi ukinili NVO, torej si proti gasilcem?" Seveda taka izjava, ko ve, da se sam skriva v enem od tisočih nepotrebnih mešalcev megle.

Mi smo že ugotovili, da bi bilo kmetom brez subvencij bolje, ampak potem tudi kupa ostalih zaposlenih v JS ne rabimo, ki se sedaj s tem ukvarjajo, pol trgovcev lahko zapre in 3/4 proizvajalcev povezanih s kmetijstvom v eu lahko spakira kufre. Ampak tega seveda ti ne boš napisal in dobro veš zakaj.

Seveda pa bo tudi cena hrane na polici zate in zame potem nekoliko drugačna.
"VI" ste že ugotovili..od tukaj naprej mi je tvoje pisanje povedalo toliko kot slama, ki jo imaš na skednju.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.040
886
113
tu in tam
Lol, obešanje na slovnico. Vsakemu z 5 razredi OŠ je jasno, da z mi mislim kmetovalce. Ampak če ti ne gre, ti pač ne gre.
Ja no, tistim ki imate opravljenih 5 razredov že mogoče, ampak, za druge, ki imajo še kaj več, je svet je bolj kompleksen in je treba temu prilagoditi način komunikacije, ker lahko hitro pride do nejasnosti- že na nižjem nivoju je to problem, kot lahko vidiš-nikakor ne razumeš poante najinega pogovora.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.316
4.114
113
Ja no, tistim ki imate opravljenih 5 razredov že mogoče, ampak, za druge, ki imajo še kaj več, je svet je bolj kompleksen in je treba temu prilagoditi način komunikacije, ker lahko hitro pride do nejasnosti- že na nižjem nivoju je to problem, kot lahko vidiš-nikakor ne razumeš poante najinega pogovora.
To, da prilagajaš način komunikacije si mi že jasno pokazal. Se pač zlažeš in to označiš kot prilagoditev načina komunikacije. Če ne gre pač ne gre.

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: delter333 in Gatto

B81

22. jul 2007
38.297
11.405
113
Ja no, težko prikriješ svojo usmeritev, ker, kakor sem rekel, nisi najbolj oster nož- tako, da se ne trudi. Spominjaš me na včerajšnjega lanščaka (enoleten divji gujdek za nepoučene), ki je mislil, da če se bo zavlekel v grmovje, ga ne bom videl..ampak, ker ni listja, sem ga lepo videl in mu poslal dobro odmerjeno kuglo v glavo..:eek::fredi:
Glede na to, kako osebno si vzel ta ples z gujdekom pove veliko o tebi - enako kot pove to da ko 5 pijanih jagrov sedi v gostilni in se dva hvalita s svojimi jegerskimi uspehi, je hitro jasno da sta tudi drugače premaknjena in ponavadi delata težave...ostali trije malo starejši stari jagri pa niti ne komentirajo in se hvalijo...ne kažejo svojih primtivnih nagonov.

• Haha
Reactions: Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.040
886
113
tu in tam
Glede na to, kako osebno si vzel ta ples z gujdekom pove veliko o tebi - enako kot pove to da ko 5 pijanih jagrov sedi v gostilni in se dva hvalita s svojimi jegerskimi uspehi, je hitro jasno da sta tudi drugače premaknjena in ponavadi delata težave...ostali trije malo starejši stari jagri pa niti ne komentirajo in se hvalijo...ne kažejo svojih primtivnih nagonov.
No vidiš, lep primer-od bralca je odvisno, kaj hoče videti v zapisu-ti si pač videl, kar si videl in tudi komentiral, čeprav bi bilo bolje, da ne bi, ker si zopet pokazal plitkost svojega razumevanja situacije.