Na koncu v denarju so vsi povezaniV bistvu je urbanija zajebo požarja...
Na koncu v denarju so vsi povezaniV bistvu je urbanija zajebo požarja...
Ker ne moreš brez pavšalnega nabijanja(ne, šunke ne jedo vsi, pa suhega mesa tudi ne, ter pol otrok se zgraža nad ostalimi mastnimi kosi) in osebnih napadov.Kaj za vraga je pri tem napisanem nekoga tako zmotilo, da je moral dati prst dol?
To ni res, šunko na pici vsi jejo, pa suh meso tudi, da ne rečem o ostalih svinjskih delih. Je pa res da je nekaj takih kot si ti, kjer ste omejili meso ampak tistega našpikanega piščanca z vsem živim pa goltate kot za stavo.
On ne komunicira za Palestince, to govori da so ga polni mediji doma.Še mene je prestrašil
Samo dve opazki.Jasno, vsi samo opazujemo z roba greznice.
Kaj sem rekel, manj ko veš bolj se da nabijat. Beri: Ti o zmagovalcu tri ure po tem ko je elvis left the building.
Preiskavo bi začeli že za 10.000 evrov premoženja domnevno nezakonitega izvora | 24ur.com
Ministrstvo za pravosodje je v javno razpravo poslalo predlog novele zakona o odvzemu premoženja nezakonitega izvora. Predlog med drugim znižuje prag vrednosti premoženja domnevno nezakonitega izvora z dosedanjih 50.000 evrov na 10.000 evrov, na podlagi katere lahko pristojni začnejo finančno...www.24ur.com
Zakaj se skrivajo po avtomobilih!Poba kar dobro govori, problem je ker je peta kolona, pa še čudno ozadje ima v policiji
Tole je Golobov vzornik!Še mene je prestrašil
Robert je svoje čevlje drago plačal.Tole je Golobov vzornik!
Ce bi to bila oseba, ki sem jo volil bi me bilo zelo sramŠe mene je prestrašil
Če bi bil prav poštrihan ti ne bi mel nobenga sramu zagovarjat vosla, kaj šele, da bi te blo sram ker si ga volil.Ce bi to bila oseba, ki sem jo volil bi me bilo zelo sram
Zaradi varovanja vojaške skrivnosti niso povedali, da je v teh okepnikih tudi vseh 130 boxerjev.Slovenija končno na poti izpolnjevanja zavez | 24ur.com
Skladno s povečanjem proračuna za obrambo bo Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje prejela dodatna sredstva za modernizacijo. Lanski in predvideni letošnji obrambni izdatki se gibljejo okrog 1,3 odstotka bruto družbenega proizvoda, v skladu s sprejetima razrezoma na vladi pa se bodo...www.24ur.com
Se še spomnite obljub koliko šol in domov bodo zgradili za ceno boxerjev?
No zdaj berem da dobimo namesto 130 boxerjev za ceno 300mio, samo 80 oklepnikov za ceno 600mio.
Kje je plesišče da malo zaplešem?
Dal v slow motion, pogled Goloba in reakcije Slo delegacije neprecenljive. Zunanja ministrici nerodno, Volk khmm, druga vrsta ( Kosova?) , slaba resolucija za 2.vrsto..Še mene je prestrašil
Mene nima bit kej sram. Fokusa tud ne rabim prelagat, je Robi hitr pokazu da je ful of shit.Ne prelagaj fokusa, ce si normalen te je pac zdaj sram in bodi v svojemu sramu dostojanstven
Torej lahko pričakujemo okoli 260 do 300 oklepnikov, koliko meni matematika znese?Zaradi varovanja vojaške skrivnosti niso povedali, da je v teh okepnikih tudi vseh 130 boxerjev.
Narobe, 80 jih bo. Po dva bokserja bosta samo v nekaterih.Torej lahko pričakujemo okoli 260 do 300 oklepnikov, koliko meni matematika znese?