Pirotehnika

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
zanima me za baterije,ker jih je ogromno vrst, katere so najlepše in so vredne svojega denarja? ..gledam pa tam do 20 €/kom...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Glej od firme Piroplanet. Temu sledita Lecana in Hamex. Ostalo pa pusti pri miru, ker se boš nategnil.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
V lokalnem Hoferju je zmanjkalo. Sem rekel, naj mi da potem tiste iz vitrine, pa je trgovka rekla, da so rakete prazne. WTF?

Nabavil potem v Tušu paket 10 kom za 14€.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
V lokalnem Hoferju je zmanjkalo. Sem rekel, naj mi da potem tiste iz vitrine, pa je trgovka rekla, da so rakete prazne. WTF?

dober posel si sklenil! cestitke.
zmaga.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ni trenutno bolj aktualna Sirija?

Sicer te pa lako potolažim, da so vsi sosedje preživeli tiste 3 rakete, katere sem sinoči okol 20. ure spustil v zrak.
roza.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Uredba o posebnih zahtevah za objekte, v katerih so eksplozivi ali pirotehnični izdelki 51. člen, 4. odstavek navaja da prodaja pirotehničnih izdelkov iz vitrin ni dovoljena. V njih se lahko nahaja le prazna embalaža. Potem ti jih prinese iz skladišča, ki je prilagojen za hranjenje eksplozivnih sredstev.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vsi, ki se tolažite da se prodaja manjša, vas moram razočarati. Prodaja je primerljiva s prejšnjimi leti oziroma se je ponovno povečala (oziroma presenetljivo kljub recesiji narašča). Se pa strinjam glede petard pa tudi nek ljubitelj vseh ostalih pirotehničnih sredstev nisem.
Tako kot je bilo omenjeno nekaj postov prej. Nekateri imate cigarete, alkohol drugi pač pirotehniko, ki je lahko popolnoma zabavna in varna če se uporablja v skladu z navodili.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hvala za razlago.

Sicer ima pa lokalni Tuš "stojnico" s pirotehniko postavljeno ob izhodnih vratih, prodajalko moraš pa čakat. Kdor hoče komod ****** par paketov.
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
drugi pač pirotehniko, ki je lahko popolnoma zabavna in varna če se uporablja v skladu z navodili.
Kar pa žal praktično nihče ne upošteva
crazy1.gif

Se zapikuje rakete v zemljo/sneg, "pogumni" jih spuščajo z roke. Redkokdo dobro fiksira baterije. Zadeve se spušča 5m in tudi bližje gledalcem. Prižigalec dostikrat komaj stoji zaradi količine popitega alkohola itd.
Pol je pa pirotehnika grda, ko se kakšen cepec osmodi.

• Objave ne odobravam

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
S flašo vseeno ne moreš dobro naštimati smeri letenja.
Votla kovinska štanga ali pa narediš nosilec z lesa.

• Objave ne odobravam

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Sicer ima pa lokalni Tuš "stojnico" s pirotehniko postavljeno ob izhodnih vratih, prodajalko moraš pa čakat. Kdor hoče komod ****** par paketov.
bonk.gif

ne-ne-1.gif
, v Sloveniji se pač ne krade, ni lepo.

zlatorooog

Zelenc'
25. dec 2012
3
0
1
Prosim, če lahko napišete cene pirotehničnih izdelkov iz tuša, ker so letaki zelo skromni. Bolj me zanimajo izdelki (baterije, raketni kompleti) od 10 do 20€.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
S flašo vseeno ne moreš dobro naštimati smeri letenja.
Votla kovinska štanga ali pa narediš nosilec z lesa.

Zakaj bi jo pa moral? Saj ne obstreljuješ Londona s V2, ampak naj bi raketa zletela v zrak, torej navzgor...itak se izstreljuje na čistini, kjer mora biti dovolj prostora in je čisto vseeno ali gre v zrak pod kotom 3 ali 5 stopinj, malo levo ali desno...

Se motim?