Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Moje vprašanje vodi k odgovoru. Upam, da nisi mojega odgovora razumel kot nesramnost, ker ni bilo tako mišljeno. Ampak, če imaš res tolikšno preveliko težo, boš najlažje rešil največji del težav prav z znižanjem teže.
O izvidih žal nimam pojma, vsekakor tvoje boleče koleno (moje mnenje) ni posledica prekomerne teže. Res da so sklepi bolj obremenjeni a tu je vzrok nekaj drugega.
Odgovoriti bi ti moral znati zdravnik. Če pa hočeš odgovor preko foruma, pa bi ti verjetno odgovoril na med...net v forumu Manualna medicina Sergej Fedorov. Meni je mojo sliko ledvenega dela hrbtenice bolj razumljivo razložil kot zdravnik, ki to moral storiti. Res pa je bil osebno tam.
Saj bom šel drug teden k zdravniku, ampak sem vseeno še povprašal tukaj, saj alter znalci poznajo odgovore na vsa vprašanja. Edino bojim se, da ne bi v temo prinesli ta rdeče, ta bele ipd.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.