Pirotehnika

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kje kupujete?

Nabavit mislim klasični paket, 5 velikih in 5 manjših raket. 2 gor ali dol.

Tuš? Jager?

Pa ne mi z domačimi ljubljenčki. Najprej naj mi nehajo srati po zelenici...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Bauhaus, hofer in piromarket. Drugje so letos dragi, razen parih izjem v akciji.

Glede raket je najbolši kar se tiče efekt/vrednost paket 20tih raket s hoferja.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:

Pa ne mi z domačimi ljubljenčki. Najprej naj mi nehajo srati po zelenici...

Plunu na karbit ljubljencem živali Pa menda ja ne birad videl, da bi mačke in psi še mesec dni preplešeno in brezglavo tekali okoli .
evil.gif

Glede zelenice pa...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bauhaus, hofer in piromarket. Drugje so letos dragi, razen parih izjem v akciji.

Glede raket je najbolši kar se tiče efekt/vrednost paket 20tih raket s hoferja.

Bom šel pogledat, če še imajo.

Drugače pa v Tuš po 15 delnega za 17€.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Grem čez kakšno uro pogledat v Tuš . lani sem vzel baterijo 100 šusov in bila je vredna svojega dnarja

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Po trgovinah je danes taka norija, da sem šel po malico raje na bencinsko kot pa v bližnji Tuš.
10.gif

Prazniki...
rolleyes-1.gif

Drugače pa imam doma psico, ki so noro boji pokanja, zato tega seveda ne odobravam
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Keri bumbarji kupujejo cigarete, pivo, 1001 okrasek, vrtne palčke, kofetkajo,...
wink-1.gif

Vsak ima svoje veselje.

• Objave ne odobravam

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ja, vsak ima svoje veselje, kar je tudi prav. Vendar nekatera veselja motijo druge, nekatera pa ne...
Glede petard in podobnih reči bi bil že velik napredek, da bi se držali zakonov, ki jih imamo...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no pa sej vseeno močno upada uporaba tega... sej čez 10 let vprašanje, če bo sploh še kdo pokal...

Jest5: Cigarete kupujejo zarad navade, pivo zaradi zabave, 1001 okrasek zaradi osebnega zadovoljstva, palčke zaradi izgleda vrta, kofetkajo zaradi druženja,...

zdej mi pa povej kaj je tist pok tok super, da dobiš tako polsekundno zadovoljstvo ob njem, pa še ušesa te bolijo?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Je taka gužva, da te še ni nazaj?
evil.gif

Ja sem bil kar zgoden, tako da gužve sploh še ni bilo, kupil pa baterijo 100 šusov ,kapslne za signalno pištolo in 50 signalnih nabojev.Mimogrede danes imajo -25%
Ker pa gremo silvsetrovat v Avstrijo bom najbrž gor nabavil še škatlo Piratk, potem pa bodi za letos dovolj.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ja, res je, uporabe tega upada, nekaj zaradi ozaveščenosti, nekaj pa zaradi tega, ker ljudje preprosto nimajo zadosti denarja za take reči. Pokalo se bo pa vedno, saj obstajajo v SLO folklorni običaji pokanja s karbidom recimo... tako da tišine ne bo nikoli. Določeni ljudje imajo radi pokanje in rakete in takih se ne prime nič. Imamo v bližnjem sorodstvu eno tako družino, kjer je za novo leto prava WWI fronta okoli hiše, dve hiši stran živijo pa še eni taki navdušenci. Seveda pride do tekmovanja...
uf-1.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ma sej je pokanje s kupaj s svetlobnimi efekti kar lepo. Včasih veličastno. Lani gledal ognjemet v Laškem na temo neke simfonije Štravsove ali Šopenove ,ne vem, se ne spoznam na klasiko in je bilo veličastno. Samo metanje petard pa mi je malo bolano. Vsaj zame.

Pa naj Vam vsem v tem času zaželim VARNO uporabo pirotehnike, veliko zdravja in vse kar paše zraven ob prihajajoičih praznikih.
nahrung002.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Jest5: Cigarete kupujejo zarad navade, pivo zaradi zabave, 1001 okrasek zaradi osebnega zadovoljstva, palčke zaradi izgleda vrta, kofetkajo zaradi druženja,...

zdej mi pa povej kaj je tist pok tok super, da dobiš tako polsekundno zadovoljstvo ob njem, pa še ušesa te bolijo?
Ne vem, a pri vas si petarde tlačite v ušesa
confused-1.gif

Eni imajo radi pok, drugi uživamo ob svetlobnih efektih. Se pravi zabava, osebno zadovoljstvo, izgled... Pri nekaterih, ki se zajebavajo pa tudi adrenalin

• Objave ne odobravam