Pica vs čevapi ?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
aha
verjetno ker niso imeli flašk za vodo
zmaga.gif

S podaljšano starostjo se škodljivi učinki raznih toksinov seštevajo. Ker je pri 20-30 verjetnost za take zadeve bistveno manjša kot pri 70-80 se takrat to še ni poznalo.

Saj zarad mene lahko kadiš, piješ in uživaš vso ostalo možno svinjarijo, samo ne se potem jokat, ko ti bodo sporočili, da imaš neozdravljiv karcinom.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vse ostalo je nabijanje. neko sranje s polivanjem pira itd..to zna sam ludi janez.

[cenzura] si tečen ko en gnoj. Morš v vsaki temi smetit s tem, kako so janezi nesposobni? Si ko jebeni eazy.

In s pirom polivajo tudi švabi, jaz pa ne, jebo te janez.

maš prav. se opravičujem. s pivom so začel bosanci in neuki kuharji.

je pa radenska v čevapih super.
 

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!

ne drži

Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
smile-1.gif
 

Gagagaga

Pripravnik
13. mar 2012
49
0
6
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Drugače pa kebab pica tudi ni slaba .
smile-1.gif

a to je še eno sranje kot pizzaburek al kaj?
ta pizzaburek je za se zbruhat
uf-1.gif

Ne. Pica kebab je, testo od pice, paprika narezana zelo na tanko, različno meso narezano na kose - kebab, ter polito z omako... Res odlična pica
smile-1.gif
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!

ne drži

Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
smile-1.gif

brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..

mrzla ovčetina je 'neokusna'
 

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:

vse ostalo je nabijanje. neko sranje s polivanjem pira itd..to zna sam ludi janez.

Ludi Janez pove krvosesu, da morajo biti čevapčiči politi najmanj z dvema flašama mrzlega pira.
cheer.gif


Je veliko manj jeze, saj baba itaq ne ve, da je bil pir zlit po grlu in ne po žaru.
evil.gif
 

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa
 
Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa

Nic se ne poliva... sploh pa ne pivo in podobni zvarki. Zaradi bakterij, krcenja mesa, nizanje temperature, itd, itd,
 

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
aha
verjetno ker niso imeli flašk za vodo
zmaga.gif

S podaljšano starostjo se škodljivi učinki raznih toksinov seštevajo. Ker je pri 20-30 verjetnost za take zadeve bistveno manjša kot pri 70-80 se takrat to še ni poznalo.

Saj zarad mene lahko kadiš, piješ in uživaš vso ostalo možno svinjarijo, samo ne se potem jokat, ko ti bodo sporočili, da imaš neozdravljiv karcinom.

raje zbolim z rakom kot, da hodim okol s bebo flaško in seštevam... kaj že
bonk.gif


a ti je že kdo odkril skrivnost?
samo enkrat se živi
grims-1.gif


raje 20 let car
kot 100 let rastlinojedi "one"
 

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!

ne drži

Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
smile-1.gif

brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..

mrzla ovčetina je 'neokusna'

ovčetino dajejo tudi srbi
seveda ne v vse.
 
Nazadnje uredil moderator:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!

ne drži

Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
smile-1.gif

brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..

mrzla ovčetina je 'neokusna'

ovčetino dajejo tudi srbi
seveda ne v vse.

bosanski srbi. v srbiji v čevapu ni ovčetine. poglej si recepte za leskovačke čevape.
 

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
A hočte rečt da goveji čevapi iz špara, na katerih piše goveji čevapi niso samo iz govejega mesa?

OFF: Tukaj imamo 4 strani študije o sestavinah čevapov (zame niti najboljše ni dovolj dobro), v sosednji temi (kje na Gorenjskem dobro jesti) pa dve strani dolg seznam cheapshit picerij, kjer se streže dobesedno drek, res pa da v gromozanskih količinah (če je poceni in veliko jem tudi drek).
 

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa

Nic se ne poliva... sploh pa ne pivo in podobni zvarki. Zaradi bakterij, krcenja mesa, nizanje temperature, itd, itd,

In ko zagori oglje ko maščoba pada z rešetke nanj?!

Kaj imaš v rokah na pikniku ko stojiš ko majmun na 35C v soncu?

Zato se poliva, najraje s pirom, del kulture povezane s funkcionalnostjo pač. Itak da je zanič, ampak na srečanju takih gurmanov nihče ne ugotovi da je tretja porcija čevapov zažgana, četrta pa ni pečena. Na koncu se pa itak nobenemu ne da več kurit in obračat in s 3mi promilami alkohola se poje surovo maso namazano na kruhu ki se je prej cel dan grela na 37 stopinj. Za HASAP ustreznost je pa itak nekaj žganja na koncu!
zmaga.gif


(kdor pač ne smatra čevapov kot družabni dogodek naj te odstavke spregleda)
 

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
In ko zagori oglje ko maščoba pada z rešetke nanj?!
Če imaš normalen žar, lepo odmakneš rešetko in počakaš teh 5s da svinjarija zgori.

Citat:
Kaj imaš v rokah na pikniku ko stojiš ko majmun na 35C v soncu?
Ob žaru plastenka vode namenjena za polivanje preveč razgretega oglja, v roki pir
tongue-1.gif


Eni tudi pod gasom radi pojemo užitno pripravljeno meso
grims-1.gif
 

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik gzed77 pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pravi čevapi so samo iz govedine ali ovčetine, svinjine ne sme biti notri! In tudi zgoraj omenjeni trgovec- mesar, ne daje nč svinjine notri!

ne drži

Pravi (najboljši) čevapi so iz govedine in ovčetine. Brez ugovarjanja
smile-1.gif

brez ovčetine. ovčetino dajejo muslimani..

mrzla ovčetina je 'neokusna'

ovčetino dajejo tudi srbi
seveda ne v vse.

bosanski srbi. v srbiji v čevapu ni ovčetine. poglej si recepte za leskovačke čevape.

Asimilacija?
 

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
če bi že polivali se mi zdi bol smiselno to počet na plošči in še to na hitro v malih količinah pošpricat da v par sekundah izhlapi
drugače v večini primerov sem nasploh proti pretirano začinjeni hrani za žar (beri amerikanade), ker če je meso dobro in dober les ne rabiš pol kile sranja, da imaš okusen obrok
sol, poper, vržeš rožmarin na ogenj in gasa

Nic se ne poliva... sploh pa ne pivo in podobni zvarki. Zaradi bakterij, krcenja mesa, nizanje temperature, itd, itd,

sicer, da ne boš narobe razumel js nisem zalivalec po naravi, ampak o katerih bakterijah ti sanjaš?
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.