Petrol - Magna kartica

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.104
113
Jaz uporabljam Routex od Arala, (Lahko kupuješ na OMV ,AGIP,ARAL,BP,STATOIL) izdaja jo tudi OMV, za provizije ti pa ne znam povedat ker račune plačuje firma, je pa kul saj lahko plačujeješ po celi jugi OMV + cestnine Avstrija ,Slovenija pa črpalk je tudi kar nekaj.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Uf, ampak ne bi bilo smiselno, da kot pravna oseba vzameš tisto drugo kartico? Stvar je v tem, da na magninem izpisku nimaš navedenih posamičnih artiklov/storitev, ampak samo zabeležko transakcije in njen znesek. Jaz pač račune hranim, vem pa da ima foter v službenem avtoparku samo tiste sive kartice in dobiva vsak mesec s Petrola cele bale izpiskov, kaj je bilo tankano, kdaj (HH:mm:ss), koliko itd. itd. Za računovodje je po moje to bolje, za šefa pa tudi, da uslužbenci ne tankajo po mili volji.
wink-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Odvisno od potrebe podjeja, Npr. za kaj in kako pogosto in za koliko vozil se bo potrebovala.

@clio15
Routex od Arala je podobna kartica kot UTA pri Petrolu in je mednarodna kartica in lahko mi verjameš, da ni zastonj, tako kot večina stvari v današnjem času, še posebej za podjetja.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
UTA je popolnoma nekaj drugega, ker ni vezana na nobeno naftno druzbo.Podobno kot DKV