? A to sta se po PM menila?
Ontopic:
Ce ze, kupi takega, ki bo izgubil najmanj $ po nakupu, da te ne bo cez en mesec glava bolela, ko bos vse se enkrat preracunal.
? A to sta se po PM menila?
Ontopic:
Ce ze, kupi takega, ki bo izgubil najmanj $ po nakupu, da te ne bo cez en mesec glava bolela, ko bos vse se enkrat preracunal.
Vi ste ze bolj napredni. Pri nas se nekateri grejo sosed na soseda, pri vas pa kar cela vas na drugo vas...jaz pa ne dvomim o tem ampak je kar dejstvo da večino zaboli, če se sosed s čim novejšim pripelje,vsaj pri raji je tako,ki nima povsem razčisščenih pojmov koliko kaj stane. Zadnje čase videl na več primerih,tako da mi je zadeva povsem jasna. Drugo pa je kako potem ti na to odreagiraš.
Meni je prav všeč, če vsi sosedi pripeljemo makine v vas, da dvignemo sosesko na višjo raven. dodana vrednost soseski, pa se lahko sosednja vas požre od zavisti zaradi mene.
"Meni je prav všeč, če vsi sosedi pripeljemo makine v vas, da dvignemo sosesko na višjo raven. dodana vrednost soseski, pa se lahko sosednja vas požre od zavisti zaradi mene. "
Mogoče samo ti tako misliš ...
Mam soseda, vedno nov avto, prodan po 2-3 letih. Sicer "le" nekaj v rangu A3/golf, vedno ful oprema. Spucan avto vedno v nulo, nikoli vožen po dežju. Km na leto? do 3k.
Če mu paše... pa naj mu. Fouš mu nisem, pogledam ga pa tudi rad ker večina po naših cestah se vozi čisto oguljena verzija.
to se pa vedno splača kupit
XC90 sej je napisal..
.NOT.
Avto ni videl več kot 1200 obratov. Je zabasan s sajami in ima zjebano kuplungo.
Preden ga začne zezat, se ga znebi...
Kaj se šele vžge favšija, ko pride v vas nov Fergusonček, ki stane več kot pa tile avti.’Vi ste ze bolj napredni. Pri nas se nekateri grejo sosed na soseda, pri vas pa kar cela vas na drugo vas...