visek_izobrazbe
Guru
če maš orng živce in te sem in tja kaka kost ne moti zna prit POVEGLIA v ožji izbor. Zadeva gre v najem za 99 let po ceni 99 € na leto. 10 k € skeširaš in je tvoje
Jaz bi sel sem preverjat lokacije. Najprej na kanarce. Glede na to da je turizem razvit, je najbrz tudi zdravstvo za silo.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kanarski otoki niso slaba izbira, vendar so bolj daleč kot Andaluzija.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ja seveda NIkaragva.
Pa da imaš na vseh oknih rešetke kot v zaporu, da te ne okradejo. Latinska Amerika je nestabilna in polna kriminala. Bosna.
Kanarski otoki niso slaba izbira, vendar so bolj daleč kot Andaluzija. Precej Angležev in Nemcev se po upokojitvi preseli v Anadaluzijo.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Za patriota bi bila severna koreja, ampak tipo pač ne zna ama ništa od jezika.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
1. Nova Zelandija
2. Urugvaj
3. Kanada
100k€ je v relativno razvitem svetu kar malo premalo za novo življenje. Če pa ne greš iz Evrope, nisi nič naredil.
Ok, Kanada ni glih na toplemPotem pač Avstralija.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Belize?
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
nekdo je omenjal Kubo? me zanima, če je že kdo bil izven hotela na Kubi... tam se jim je čas dobesedno ustavil v letu 1960...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Belize?
Priporoča tudi svakinja-kao svetovni popotnik.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Sicer pa, res ne vem, zakaj človek ne bi smel živeit pri starših? Stoletja dolgo so slovanske družine živele na ta način, celo več, živeli so skupaj v širšem sorodstvu, v razširjenih družinah...veš, od tu pride beseda zadruga
Zdej pa, ker se je pač vas nekaj amerikaniziranih luzerčkov spomnilo, da to ni kul, ker ste preveč gledal ameriške filme, naj pa slovenci opustimo stoletja dolgo tradicijo...