Partis, WTF?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud jaz nikoli ne doniram ... pa čeprav sem bil eno leto v osebju FB-ja ... pa ne zato, da bi se kaj navlko kradlo ampak nikoli ne gre VES denar za server in ostale stroške

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
tud jaz nikoli ne doniram ... pa čeprav sem bil eno leto v osebju FB-ja ... pa ne zato, da bi se kaj navlko kradlo ampak nikoli ne gre VES denar za server in ostale stroške

Meni na misel ni padlo, da bi doniral tem petelinčkom (Partis in Filebits). Sem pa reden donator na bitsoup, saj je stran 24/7 online, dela BP, robe ogromno, razmerje seeder/leecher odlično, stran je hitra (v nasprotju s partisom).

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Sm se logiral na Blink...Uporabniško ime je isti, ratio isti. Torrenti vsi gor, plus še več...i like it
grin1.gif

Mi je čist vseen ka špilajo, sam da lahka jst dol vlečem.

Edin kar je, uporabnikov še ni.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ma blink sploh ni fake ... sej so vsi gor in sploh se noben ne sekira za celoten dogodek ... glavno da se downloada
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Varno? Zakaj nebi blo? Ne vidim razloga, da ta blink nebi obstal... tudi če je "kao" ukradena stran, bo verjetno z isto kodo kot bivši partis normalno funkcioniral. Dvomim pa da ima marhi kakšne posebne želje, da bi tolk obiskano stran zjebal samo iz svojega užitka in se odpovedal kar nekaj zaslužka...

V najslabšem primeru boš mogu 1 tedn mal pazt, da ti ratio zraste... to je pa tud use...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
KSZ

Meni so ukinili račun, ker nekaj časa nisem bil prisoten... Kako sedaj ponovno "aktivirati" račun?
confused-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
če nimaš res ZELO dobrih vez neboš več prišel do svojega starega računa ... ne preostane ti drugega kot, da se ponovno registriraš in začneš od znova

alex33

Pripravnik
6. sep 2007
237
0
16
ni res, men se na tvojem linku odpre čist druga stran kot pa na mojem. v glavnem stran je cela črna in piše tole :

BLINK.SI

Zaradi tega ker smo bili ogoljufani za domeno partis.si smo se odlocili ustvariti nov, boljsi portal.
Imenuje se BLINK.SI.
Sprozili smo tudi pravni postopek proti osebam, ki so nas oguljufale, zato bo domena partis.si
V roku nekaj dni presla v roke oblasti. Prosimo da vsem, ki jih poznate poveste za BLINK.SI
Za domeno partis.si smo tudi sprozili pravni postopek, zato bo domena nedosegljiva vsaj pol leta.
Tudi ce se kaj pojavi na domeni partis.si ne vpisujte svojih podatkov, uporabniskega imena in gesla!

Vase uporabnisko ime je isto kot je bilo na partisu. Se vidimo na BLINK.SI.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Isto meni napiše...
Še zdaj ne vem, če je ta stran blink.si od istih ljudi kot je bil partis.si ?

KAj je potrebno res vse zjebat? Tisti, ki je tak kažin naredil si zasluži samo metek v čelo.