Citat:
Partis je uničila skupina ljudi, ki sami nič ne znajo - le krasti. Moj vzdevek je Marhi - ustanovitelj bivšega partis.si. Zgodba se je začela pred letom in pol, ko sem kupil domeno partis.si, vendar pa registrar (tj. podjetje ki se ukvarja z registracijo domen) domene ni prenesel na naziv mojega podjetja, jaz pa se z tem tudi nisem obremenjeval, saj sem mu zaupal - [censored] jaz.
Pred nekaj časa cca. 2-3 tedne pa sem hotel domeno prenesti na drugega ponudnika, ampak ko sem poklical registrarja za partis.si je začel negodovati da to ne bo možno in razne druge neumne pripombe. Vedeli smo da nimamo veliko časa, zato smo začeli delati na novem portalu, kupili novo domeno in pričeli z delom. Mislili smo da imamo časa še vsaj do oktobra, vendar pa so nas prehiteli in tako smo morali zadeve pohitriti. Bazo uporabnikov smo prenesli na blink.si, sprožili pravni postopek proti tatom, ki so ukradli domeno. Vsem je znano da v sloveniji pravni postopki trajajo zelo dolgo, tako da je čas ko bo domena partis.si zopet v naših rokah vprašljiv, vsekakor pa verjetno ne v prej kot pol leta ali celo še dlje.