Partis, WTF?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
partis je imel svetovn design zato nevem zakaj so se odločli za novega ... ampak dobro

samo zaj pa mi nekaj ni jasno ... oni so izdelali nov design, ki pa ga še niso objavli vendar je neki "hacker" vseeno prišel do nihovega NOVEGA designa, zjebal partis in nato uporabil njihov nov design za "svoj" tracker imenovan blink.si

stupid-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud jaz sem se prej vpisal na blink dokler še ni blo rečeno, da je "fake" ... noter uporabljen partisov nov design z logotipom BLINK.si, ki pa še vseeno v nekaterih podstraneh vsebuje partisove logotipe

jaz lahko samo rečem, da sami nevejo kaj bi in pač delajo malo panike ... s tem samo dvigujejo nestrpnost pred odprtjem novega partisa in, da si bodo potem vsi veselo oddahnili, da je partis nazaj

vsaj jaz mislim, da je tak ... vejo, da se lahko igrajo z uporabniki, ker jih imajo več kot dovolj in vejo, da se jih bo večina vrnila

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Letos so spori med lastniki, upravitelji, moderatorji ... portalov v Sloveniji očitno postali nekaj vsakdanjega.
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zakaj kdo sploh omenja partis kot nekak portal? To je gnezdo prepotentnih mladeničov in adolescenčne mladine, tu pa tam pa se še najde kak očka, ki išče risanko za njegove otroka.

Seveda vse za piratizacijo!

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ksz...

in kaj sedaj predlagate? Iti na Blink ali čakati na Partis ?

p.s. sam roko na srce, marhi more bit pa en izmed boljših hackerjev v slo...al se motim ?

Nazadnje urejeno:

unknown

Pripravnik
24. jul 2007
44
0
6
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Letos so spori med lastniki, upravitelji, moderatorji ... portalov v Sloveniji očitno postali nekaj vsakdanjega.
bonk.gif
se strinjam
Še vedno mi ni čisto jasno glede mobisuxa, že se je zgodil partis.

Meni je samo važno, da pridem do kakšnih filmov in pa da se mi seveda ne izbriše ratio oz. upload
10.gif

lp

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Swich pravi:
ksz...

in kaj sedaj predlagate? Iti na Blink ali čakati na Partis ?

p.s. sam roko na srce, marhi more bit pa en izmed boljših hackerjev v slo...al se motim ?

bonk.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ja ne vem lej...zanimam me...moreš bit že kr dober, da take finte špilaš...ne to da samem sep trecker ukradeš, ampak to da ga lastniki ne znajo skup spravit .

jst iz tega potegnem da je in blink in partis naredu marhi, ki se je skregu z lastniki, katerim je prodal tracker, al kok zdej..

Sej nobedn točn ne pove kaj se dogaja.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
partis je zakon...sam marhi mi pa nikol ni biu ušeč...pa vedno so partis obtoževali namesto marhija.
po moje je marhija najbolj jezijo ker ni bil on lastnik domene

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
tole bo še zanimivo. me prav zanima kaj je res in ali se bo partis vrnil ali bo sedaj blink...sam sem bolj za partis saj je bil kar moja stalnica brez kakšnih večjih izpadov,kot ga imajo druge torrent strani.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Na enem drugem forumu smo prišli do zaključka, da je Marhi pobral denar od donacij (ki so se bojda stekale na njegov račun) in šel na svoje
grin1.gif

kaj pa če je vse res.press