Partis, WTF?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik smidge pravi:
tega sestavka na partisu ni vec, in je spet povezava na blink
uf-1.gif

JAz še vedno vidim opozorilu na Partisu...
Blink je fake da bi gesla dobili...

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Zdaj ne vem ali ste tako naivni, nepismeni ali pa preprosto ne razmišljate. Na partisu lepo piše kaj bi se naj zgodilo ter opozarjajo, da se ne prijaviti na "blingbling" ampak po vsej sili silite tja in jim pošiljate svoja gesla...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Jaz sploh ne pridem na partis, ker mi takoj v štartu prikaže naslednje sporočilo:

BLINK.SI

Zaradi tega ker smo bili ogoljufani za domeno partis.si smo se odlocili ustvariti nov, boljsi portal.
Imenuje se BLINK.SI.
Sprozili smo tudi pravni postopek proti osebam, ki so nas oguljufale, zato bo domena partis.si
V roku nekaj dni presla v roke oblasti. Prosimo da vsem, ki jih poznate poveste za BLINK.SI
Za domeno partis.si smo tudi sprozili pravni postopek, zato bo domena nedosegljiva vsaj pol leta.
Tudi ce se kaj pojavi na domeni partis.si ne vpisujte svojih podatkov, uporabniskega imena in gesla!

Vase uporabnisko ime je isto kot je bilo na partisu. Se vidimo na BLINK.SI.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Partis podjebava druge naše torrent strani, sedaj pa je dobil odzadaj v rito...
hysterical-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
hvala bogu ane...več računov kot se zbriše zaradi bebavih uporabnikov, bolj bodo mogl seedat da pridejo na zeleno vejo...sami plusi za nas
grin1.gif
. Jst mam mal čez 5 TB uploada , pa se ne mislim zezat pa kr neki z glavo skoz zid rint...bojo čez par dni pošlihtal...lahka počakam, do takrat so pa še kakšni drugi trackerji tut

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Meni normalno odpre stran ter prikaže sporočilo, ki ga je objavil že AndrejD v začetku teme.

grif

Zelenc'
17. avg 2007
5
0
1
probi preko tele strani hidemyass dostopat do partisa pa ti napise tole sporocilo :
Spoštovani uporabniki!

V osebju že dlje časa pripravljamo sistemsko nadgradnjo ter oblikovno posodobitev portala partis.si, trudili smo se da bi bil prehod čimhitrejši in neboleč. Vendar pa je prišlo do nekaj manjših zapletov. Očitno so se na ranljivost portala v času nadgradnje pripravili tudi nekateri posamezniki, ki jim je skupnost partis.si izrecno ‘’všeæ’’ in bi si jo želeli prilastiti.

Danes ob cca 12:00 dopoldne je uporabnik z IP-jem 86.58.41.67 odlkril ranljivost v sistemu partis.si, vanj vdrl, spremenil url announce streznika ter napisal novico: .......... ter tako naprej

ce pa navadno dostopam do partisa pa dobim tole:
Zaradi tega ker smo bili ogoljufani za domeno partis.si smo se odlocili ustvariti nov, boljsi portal.
Imenuje se BLINK.SI.
Sprozili smo tudi pravni postopek proti osebam, ki so nas oguljufale, zato bo domena partis.si
V roku nekaj dni presla v roke oblasti. Prosimo da vsem, ki jih poznate poveste za BLINK.SI
Za domeno partis.si smo tudi sprozili pravni postopek, zato bo domena nedosegljiva vsaj pol leta.
Tudi ce se kaj pojavi na domeni partis.si ne vpisujte svojih podatkov, uporabniskega imena in gesla!

tk da pomoje je blink.si fejk stran

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Jaz imam drugačno kodo. Ampak še vedno se mi zdi, da je blink.si fejk. Čeprav je lastnik domene blink.si nekdo od njihovih
rolleyes-1.gif

MaLiX

400. registrirani uporabnik
9. avg 2007
169
2
18
Obišči stran
blink.si je zagotovo trik, z namenom pobiranja čim več uporabnikov partisu.

Je pa tudi malce smešno da na partisu piše, da se bodo šli pravne vojne.
Ker če se kakšen pravnik malo spusti v partis, lahko zelo hitro odpre zakone o kršenju avtorskih pravic in piratstvu.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem se prijavi na BLINK pa me boli lulek če mi vzamejo račun
grin1.gif

za tistih 100GB se ne sekiram ... jih bom pač nazaj nafejkal
evil.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik MaLiX pravi:

blink.si je zagotovo trik, z namenom pobiranja čim več uporabnikov partisu.

Je pa tudi malce smešno da na partisu piše, da se bodo šli pravne vojne.

Ker če se kakšen pravnik malo spusti v partis, lahko zelo hitro odpre zakone o kršenju avtorskih pravic in piratstvu.

Ja sam nobena datoteka se ne nahaja na njihovem strežniku bile so samo povezave do datotek. Mislim, da ti tukaj praktično nič ne morejo.

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
* This is ARNES whois database *

domain: blink.si
registrar: domovanje
registrar-desc: Domovanje.com
registrar-url: http://domovanje.com
created: 2007-09-13 16:58:12
created-by: domovanje
updated: 2007-09-14 08:07:41
nameserver: ns1.eshop.si (212.18.63.169)
nameserver: ns2.eshop.si (193.164.138.33)
registrant: G63443
source: ARNES

organization: Spletne storitve Tomaz Marhat s.p.
maticna: 3003400000
nic-hdl: G63443
address: Brda 15
address: 2383 Smartno pri Slovenj Gradcu
address: SI
phone: +386.40525984
created-by: domovanje
created: 2007-04-03 17:20:11
updated: 2007-05-08 10:32:21
source: ARNES

Hehe Marhi si je novo domeno nardil.

Zgleda da nekdo spet keš rabi :p