Parkiranje pri Lidlu

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.094
11.516
113
V sosednjo trgovino ne greš, ker so zaprte istočasno kot Bauhaus. In ne, ne greš tolk peš da prideš do Lidla, E'Leclerka.... ker pravljice so samo pravljce.

Če pa vzameš zgodbico o avtu, ki ti ne zalaufa... lahko pa omeniš tud to da maš lahko ob 20h napad slabosti pa umiraš v avtu, med tem ko te oni zaklepajo not... pa kaj, če je takrat nevihta ko ne vidiš pol metra, pa ne upaš ven zapeljat, dokler ne neha.... ali pa če je gneča na izvozu pa ne prideš pravočasno.... :nazdravje:
Dej vsaj google zalaufej preden pišeš neumnosti. Zgodbico o zakljenjenih ključih sem ti pa tudi napisal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.287
14.833
113
men je zanimivo da je tolk drame, okol teh parkrinih, razumem če je dejansko zasedeno z ljudmi ki tam nimajo iskat v prime time času, da bi pa ponoc še lahko kdo tam parkiral, pa ne vem, komu se kaj odžira. Razen če moti bližnje stanovalce.
Če pa je prazno, pa da je to par avtov... ne vem... družbeno koristno bi blo da se prazen prostor še za kaj uporabi, če je na voljo. Gledam tu lokalno sceno, parkir plac je dost prevelik recimo zakaj nebi par ljudi tu parkiralo in se skup vozilo v lj...kao manjša obremenitev cest, na konc pa še marsikdo skoči v trgovino če ima ravno tam avto parkiran.
Seveda v mejah normale...

tomi

Guru
1. sep 2007
20.191
11.645
113
MB
men je zanimivo da je tolk drame, okol teh parkrinih, razumem če je dejansko zasedeno z ljudmi ki tam nimajo iskat v prime time času, da bi pa ponoc še lahko kdo tam parkiral, pa ne vem, komu se kaj odžira. Razen če moti bližnje stanovalce.
Če pa je prazno, pa da je to par avtov... ne vem... družbeno koristno bi blo da se prazen prostor še za kaj uporabi, če je na voljo. Gledam tu lokalno sceno, parkir plac je dost prevelik recimo zakaj nebi par ljudi tu parkiralo in se skup vozilo v lj...kao manjša obremenitev cest, na konc pa še marsikdo skoči v trgovino če ima ravno tam avto parkiran.
Seveda v mejah normale...
problem je ker se prej ali slej začne puščat neregistrirane, dilat drogo, naganjat.

idi v mb v bivši planet tuš naredit en krog po garažni hiši ... če ti avto vkradejo greš pomoje prvo tja pogledat preden kličeš policijo, no policija tak ne upa tja.

• Wow
Reactions: jonny77 in sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.287
14.833
113
ja okej, to mi je novo...

čeprav to pa kamere, še bo policija imela kaj od tega, da se nadzira zadeve.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
161
133
43
V Štepancu je upokojenka po videzu v tv kamero razlagala da pa ona nima problema s parkiranjem, ker parkira v garažni hisi od Lidla. Valjda da je Lidl omejil parkiranje, zgoraj na zunanjem pa postavil rampe. Itak da smo prej v nedeljo zvečer stanovalci tam puščali avte, če pa nisi imel kje parkirati. Zdaj so izven delovnega časa spuščene rampe in je prazno.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.094
11.516
113
Če je tvoja klet prazna, lahko ene stvari pripeljem pospravit... kar tako... ker lahko?
On svoje kleti nima odprte od 8. do 20. ure. Tako da bi moralo bit omogočeno tudi v Bauhausu, da se spustijo z avtom ven, pa tudi če ti zaračunajo intervencijo varnostne službe. V temu je keč.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
161
133
43
Če je tvoja klet prazna, lahko ene stvari pripeljem pospravit... kar tako... ker lahko?
Ne. A kje piše da obsojam Lidl? Njihov parkplac je privat, in če v nedeljo ob desetih zvečer parkiram tam, imam da spokam v ponedeljek 15 minut do odprtja štacune. Isto imaš paciente ki ama skoz parkirajo na intervencijski tik pred vhodom v blok, tudi če imajo pol parkplaca praznega.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.638
9.737
113
dej nehite srat počas. keč je kot vedno, da se išče izgovore, kako naj bo nekaj meni lažje, pa magari na račun drugih. če je parkplac odprt od 8h do 20h, zakaj sploh rabiš rampe, pa odvetnike pa kazni? imaš da se spokaš pred 20h. vse ostalo je nepotreben stres in strošek lastnika parkinga, ker je folk fuknjen.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.191
11.645
113
MB
dej nehite srat počas. keč je kot vedno, da se išče izgovore, kako naj bo nekaj meni lažje, pa magari na račun drugih. če je parkplac odprt od 8h do 20h, zakaj sploh rabiš rampe, pa odvetnike pa kazni? imaš da se spokaš pred 20h. vse ostalo je nepotreben stres in strošek lastnika parkinga, ker je folk fuknjen.
nemoreš pričakovat da se po 50+ letih "družbene odgovornosti" pa zdaj kar hipno v 30 letih naučimo osebne odgovornosti no. :D

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.287
14.833
113
ce bi me vprasal , pa ce bi se mi zdelo okej, bi lahko, zakaj ne.

sem napial v konsenzu, da je druzbeno koristno.

Ker na konc, ko pa folk gre v trgovino zapravljat denar, pol pa je okej, pa fajn, pa prite, pa še babico s penzijo prpelte, pa še mogoče kak bus iz bosne in podobno...pač. Ne obračajte zgodbe.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.638
9.737
113
Ko bi vsaj šlo za družbeno karkoli, pa ne gre. Gre se zamo za to, kaj bi meni v dolocenem momentu bolj ustrezalo. Nic drugega.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.407
2.991
113
druzbeno koristno ja....saj potem verjetno med tem ko ti šopingiraš jaz lahko na tvoji havbi režem kajzarce in montiram pariško noter? Saj bom pazil, da z nožem ne pridem do pleha.....

tomi

Guru
1. sep 2007
20.191
11.645
113
MB
Ko bi vsaj šlo za družbeno karkoli, pa ne gre. Gre se zamo za to, kaj bi meni v dolocenem momentu bolj ustrezalo. Nic drugega.
ustrezalo bi pač free, ker smo tak navajeni, da je baje vse free.

je razlagal znanec pred leti, so imeli firmo pa parking, okol pa pa novo nekaj teh majhnih blokov.

so začeli stanovalci parkirat, so jim poslali dopis, da lahko mesečni najem pa neka brezvezna cifra ... like 20 e.

ni blo interesa, so naredli rampo.