Električni ročni mešalnik

sad

Guru
24. avg 2007
23.603
12.459
113
Kupiti moram nov električni ročni mešalnik, 500W bo dovolj, ne potrebujem nobenih ekstra dodatkov, čeprav morda vrtljiva posoda ne bi bila slaba, ampak ni pogoj.
Malo sem gledal Moulinex, Bosch, Gorenje, itd.. Cene tam okrog 50 EUR. Pa to je vse totalen kitajski pofl. Ne izgleda, da bo to zdržalo dlje časa.
Pa me zanima, če mi lahko priporočite, kakšno res kvalitetno zadevo. Seveda razumem, da bo dražja.
Ali naj pač kupim najcenejši pofl in pač menjam čez par let, ko zadeva crkne.
Ker me je že prijelo, da bi dal 20 let starega popraviti.

Silos

Majstr
6. jun 2024
142
283
63
Daj popraviti 20 let starega, če ni predrago. Jaz sem ravno ta vikend našemu podaljšal življenje, in to iz istega razloga, kot ugotavljaš: novi so navaden Temu crap, razen če se stegneš v rang 400€+. Pa še tam danes najdeš plastiko, kjer je bila včasih kovina (zobniki, puše).

• Všeč mi je
Reactions: sad
čaki a bosch nima več obrata v Nazarjeh? B/S/H Nazarje? tam so včasih delali manjše gospodinjske aparate, med drugim tudi palične mešalnike. je pisalo gr Proizvedeno v Sloveniji. Mi mamo njihovega, plastik fantastik, tudi nekje let, ki jih ti omenjaš, dela ko prvi dan

drugače pa itak vse kitajc. Sem kake 4 leta nazaj vzel v coopu ožemalnik agrumov, njihova znamka (coop). Cena nekje 10,12€. Pogledal na stran od gorenja, ista stvar, samo namest coop je pisalo gorenje in je bil 25€. Oboje pa ista pašta