Parkiranje pri Lidlu

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.303
746
113
tu in tam
Meni se še ni zgodilo da bi se moral okrog štacune peljat za parking iskat. Mi je pa zanimivo da poslovodje ne moti ciganija na parkingu. Majo srečo da se zoki ne šeta vec po merkatorjih.
Parking se že najde, problem je ciganija in zaenkrat se ne da kaj veliko..bom poslovodkinjo vprašal, če je kaj novega...v KS ne moremo nič, ker je to privat.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.099
5.365
113
Jodlarjem nismo nikol zavestno sli z AD, uni so prevec zategjeni (raj tja, kjer se dobr pocuts). Samo cez dravsko dolino do Innichena pa dalje v Sexten, Kronplatz in dalje. Zoncolan pa itak zmaga... kok so nasi otroc tam presmučal, madona :p
Meni pa smo mi na Zoncolanu šli na živce (ja vem - težko razumljivo). Poleg tega pa sem praktično v istem času na kakem precej boljšem smučišču kot je Zonlić.

Na vsem avtodomarjem znanem ovinku nad Corvaro smo preživeli večkrat po 5-7 dni in nikoli ni bil problem. Zadnje leto preden so ga potem poleti dokončno ukinili je prišel "lokalni žandar" in nas vse prijazno opozoril, da je kampiranje prepovedano. Sem imel pod zadnjimi kolesi kup ledu in nadrukane luft fedre, da sem bil kolikortoliko raven pa je bilo OK, tudi za stopnico in zunanje prekrivalo šipe je rekel OK, le da ni stolov in miz, pa sosedu čehu je rekel, da ga mora s hidravličnih nog spustit dol.
No Čeh je bil čeh in ga spustil, pa ko je šerif šel, sped dvignil. Zjutraj so ga čakali lepi pozdravi v obliki plačilnega naloga. ;)

• Haha
Reactions: Corvette

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.480
3.193
113
Sem šel zadnjič s kolesom v Lidl Koper 1 pa je pisalo na parkomatu, da ni priklopljen v omrežje in posledično ne deluje. Nekaj jih zgleda res heca. Upam da v takih primerih ne pošljejo pozdravov po pošti, ker kako boš dokazal da ravno takrat parkomat ni deloval.