Parkiranje pri Lidlu

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.447
3.138
113
Tabla vedno je...
Samo nekateri so, recimo temu, slepi na opozorila...
Tako kot mnogo voznikov ne gleda prometnih znakov in se ob spremembi zaletavajo, je to ista stvar...
Glej znak, prečitaj, deluj pametno, ne....
Če bi bilo tako enostavno in bi zadostovala tabla z drobnim tiskom nekje pri vozičkih, potem ne bi sedaj na uvoze montirali novih tabel kjer piše jedernato in na veliko. Nepotrebni strošek.

jello

Guru
22. sep 2008
11.644
4.806
113
Če ne greš v lidl in tam parkiraš te qrc gleda, prav tako tiste ki parkirajo tam ko je lidl zaprt in čez noč. Da pa je kazen avtomatsko 50 eur če si parkiral minuto dve ali deset predolgo je pa butasto. Sploh če bi lahko rešil zadevo z rampo. Ne pa kamero, dvema tujima posrednikoma, odvetnikom, za dva eur parkirnine, ki bi jih vsak plačal če bi bila rampa, narediš raje nekaj 10 eur dodatnih stroškov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.191
8.870
113
pri taščici
Se vidi da ne slediš temi. Ni več kartic, so kamere. In med izvozom in naslednjim uvozom mora miniti 1 ura.
Na tak (podoben) nacin so me cepili v Romuniji. Iskal polnilnico, dostop do nje je bil cez drugo rampo kot sem sel jaz. Prvi prehod je bil zastonj (bil samo nekaj minut ker seveda nisem nasel polnilnice) , drugi ne vec. In potem se kolobocija s karticami pred rampo za placilo tistega drobiza

hgard

Guru
22. jul 2007
4.314
942
113
Lahko bi dali Zrnecu (ali pa Bizovičarju, če je ceneje), da naredi nek spot, da se vrti pred Dnevnikom je potem tudi alterašom jasno, da se zastonj ne da parkirat

• Všeč mi je
Reactions: Corvette

SJTV1

eV12
18. jul 2007
20.049
1.488
113
Mimogrede, sem bil včeraj po nekja mesecih v sapru na viču 8lj), pa so sem nioter tudi viodel eno obvsetilo, da na šodlagi tblic nadzirajo dolžino pqrkiranja in je 3 ure max.

jello

Guru
22. sep 2008
11.644
4.806
113
Lahko bi dali Zrnecu (ali pa Bizovičarju, če je ceneje), da naredi nek spot, da se vrti pred Dnevnikom je potem tudi alterašom jasno, da se zastonj ne da parkirat
Mogoče raje reklamo za tečaj bralnega opismenjevanja, mogoče bi bilo potem tudi alterašem jasno da ni fora v zastonj parkiranju in jim ne bi bilo treba nabijat o sončkih in odgovornosti.