Paranormalno - nova psiho grozljivka

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Pa sem tudi jaz pogleda film in moram reči, da sem kar malo razočaran. Spet dober trailer in potem zelo bogi film! Sem samo srečen, da nisem šel v kino gledati.

Drugače je pa meni bila tako malo psiho scena edino na koncu, ko je bejba obsedena in tam cel dan sedi in se nagiba dokler policisti ne pridejo. Samo potem reakcija policistvo je malo smešna!

Če ne sem pa malo pogledal na netu
http://www.bukisa.com/articles/188355_paranormal-activity-real-or-fake-the-movie-spoiler-warning

In me prav zanima kje bi si lahko ogledal konec, ki je bil samo enkrat predvajan!

Če kdo ve, bi prosil za namig!

lp

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz pa v kinu nisem videl tega konca, ampak tega ko ženska tipa vrže v steno in se smehlja v kamero
smile-1.gif
no, doma sem še tega ko se potem pozibava cel dan preden jo policija ustreli. Kak pa je tretji konec?

Sicer pa grozljivk ne prenašam najbolje, kljub temu sem jo gledal ob 1 zjutraj v prazni kino dvorani, pa vsake toliko časa sem slišal kak droben pok ki je izhajal iz dvorane
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

ksz

Menda eden izmed redkih filmov, ki so označeni kot "DVDRIP - SCREENER"
evil.gif
.

Sicer pa precej neumen film.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Trije konci:

V kinu: fanta vrže v kamero, potem skoči v kamero in na koncu napis: še do danes ne vedo kje je.
V festivalski (originalni) verziji, ki se je predvajala 2007: spodaj ubije fanta, pride gor in stoji pri miru, čez 2 dni pridejo policaji in jo ustrelijo.
Testna verzija (prikazana enkrat pred testnim občinstvom): vrne se v sobo in si pred kamero prereže vrat.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Med fantom in policaji pride še njena kolegica v bajto.

A njo tudi fenta ali samo kriči zaradi fanta. Ker takrat se edinokrat neha gugat.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
sem gledal film pred kakšnim tednom v kinu in se mi je zdel zelo beden film. ne vem, če sem že gledal kdaj tako dolgočasno grozljivko, pa sem jih gledal kar nekaj. glede tega, da film oglašujejo kot najbolj grozen film vseh časov, pa je en velik nateg
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Verjetno je bil velik finančni uspeh v film niso vložili velik, zdaj pa na blagajnah kasirajo
aplauz.gif

Bajto za en vikend najet, pa 6 igralcev pa ena mazda stara in to je to
hysterical-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kakšna bedarija, o moj bog...
stupid-1.gif

Proč vržena ura in pol
13.gif

Ps: dvakrat sva vmes zaspala.

orto

Zelenc'
18. jan 2010
5
0
1
film ni vredn ogleda, res ne razumem hypa okol njega,razumem da je indie film z zelo majhnim proračunom, vendar ni vredn ogleda v kino dvorani

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Se strinjam s tabo ..

Jaz sem ga gledal sredi noči, ker je moj apunca zaspala, jaz pa nisem bil zaspan ..

Niti ni vreden ogleda v domačem okolju, kaj šele nakupa vstopnice! .. Vse, kar je zanimivega, je v trailerju .. pa mogoče zadnjih nekaj minut .. vs eostalo je brez veze ..