Paranormalno - nova psiho grozljivka

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
Torej... sm se jo spravil včeraj zvečer gledat... pa sm nehal že pri 3ji noči!
wink-1.gif

jo bom raje enkrat podnevi do konca pogledal...

Je kdo že gledu? občutki?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ta film je lahko v posmeh holivudskim "grozljivkam", ki temeljijo na zvočnih elektih in mesarskih prizorih, pa še vseeno nobenega ni strah
stupid-1.gif

ta film pa bi lahko posneli za jurja €, pa sem bil pošteno posran na trenutke
smile-1.gif
več takih filmov bi moralo bit

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
pa kako? sej jo šele zdej oglašujejo v revijah pa kinih...

pa res... 2007... zanimivo!

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
ja... je low-budget... jest sm ga ponoč kar nehal gledat, ker potem ne bi mogu zaspat, pa kaj veš, kaj vse bi še v filmu videl, da bi se mi pol po glavi motalo!
crazy1.gif

drugač pa ja, več takih ja. sam pol bi se folk navadil, in jih ne bi nič več prestrašilo!

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Da se meni to dogaja v moji bajti prec spokam kufre, pa celo četo izganjalcev v kočo zaprem.
Ko se ona deščica za klicanje duhov sama od sebe vžge, noro, ali pa, ko jo tisto odvleče iz postelje, neprecenljivo.
Konec je....
Kakšni so kaj odzivi na ta film po tujih forumih? Od kod avtorjem ideja? Ve kdo?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.958
-8.676
113
No ja, to je noro in vznemerljivo le tistim, ki verjamejo v te zadeve. Meni je film totalno nezanimiv. Zeh...

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ne čitaš sarkazma v mojem postu, kaj. Noro, neprecenljivo....
aplauz.gif

Itak, da je film fejk, ker bi normalen človek, če bi se mu dogajalo kaj podobnega reagiral čisto drugače: npr. scena ko se ona zareže ali pa ko njo tisto nekaj ugrizne: ni hudič, da ne bi najprej poiskal zdravniško pomoč.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Moj komentar na alterju:
Citat:
Paranormal activity - 9/10

Evo, film kakršnih si želim čim več.
Brez poceni "šok" kadrov, krvi, pošasti, akcijskih borb,...
Sem pričakoval slabše narejen film in me je prav pozitivno presenetil.

Tudi kakovost igranja je zelo prepričljiva - dialogi se trudijo biti vsakdanji, malo dolgočasni, pač čimbolj realna komunikacija. Čeprav v drugi polovici filma so dilaogi že bolj kaj jaz vem, prisiljeni, pa ne glede na vsebino. Tudi pojavijo se razne nelogične reakcije - spoiler: če prof. ni smel ostati v hiši, zakaj se niso šli pomenit ven? zakaj ne kličeta npr. policije in predložita dokaze za kakšno osebno varovanje, tudi tokrat je bilo velikokrat, čeprav so se izogibali temu klišeju, da sta svetila z baterijo namesto odprla luč, ...)

Obvezno ga pogledat pred spanjem, ker film govori o višji sili za tisti del dneva, ko smo najbolj nemočni (ko spimo). Nihče ne ve, kaj vse se takrat dogaja - grem stavit, da se je prodaja kamer po ogledu tega filma namanj podvojila.
No, meni se ni ravno zarezal v podzavest (hvalabogu ), mogoče mu je tisto nekaj še manjkalo...

Izredno všeč mi je bil pa konec. Končno je bil res skladen (vsaj zame) s filmom in zelo močan!

Sem pa v kinu opazil (bil je trailer za ta film), da je bil v njem prizor ,ki ga v filmu nisem videl.
Sem šel potem pogledat na Utube in videl da sta različna konca.
bonk.gif

No, jaz sem gledal konec, ki je enkraten - se fenomenalno sklada s filmom.
zmaga.gif

V kinih se pa verjetno vrti konec, ki nima veze s filmom. Edini prizor, ki je narejen na poceni "ŠOK" varianto. Pa itak nima nobene logike niti ni nekega zaključka - predvidevam, da bo kdo naredil nadaljevanje filma.
bonk.gif

Prav tako mi ni jasno vpitje gledalcev v kinu v trailerju.
rolleyes-1.gif
Film ni grozljivka, je psihološki triler.

Bodo pa mlajši gledalci (ljubitelji grozljivk) zelo razočarani (bral komentarje 24kur). Cel film je baje beda, sploh nič groznega, všeč jim je edino ta "ŠOK" prizor na koncu drugeverzije.
bonk.gif

Problem je tudi, ker mediji film narobe oglašujejo. Sploh ga ne prikažejo prav glede na ciljno publiko.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Tudi prav...
Drugače je pa film vseeno nekaj posebnega. Pravzaprav zanimiv za pogledat in nič več kot to.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Kakšen konec si ti gledal: jaz onega ko ona reši njega, njo pa policaji.
A imaš mogoče v mislih oni prizor,ko ga tisto zabriše skozi celo spalnico v kamero. Tega prizora v "mojem " filmu nisem zasledil.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
jaz sem gledal tak konec da ona zaštiha njega, njo pa čez 2 dni poknejo miličniki
smirk-1.gif
film nič posebnega...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
spoiler: Tistega, ko tipa ubije spodaj, potem pa se še cel dan ziblje pred posteljo, nakar jo ustrelijo policaji.