te so pa u kontra upaljeni. če so oboji je lih uravnotežen
Tukaj se gre bolj zato, da oni zahtevajo strpnost in sprejemanje drugačnosti, potem pa buujajo politikom, županom, policiji...kak bi šele tvojga vođo ?
Raje LGBT otroka kot pa debila.Od sedaj naprej čisto vsakemu privoščim LGBT otroka.
Ce smo posteni, niso popackali samo SDSovih plakatov.Ko so pred volitvami popackali plakate SDS, niso problematizirali, da gre za napad na SDS.
ni dileme, lgbt je otrok še vedno normalen
Kaj pa straight "otroci" ki nočejo imeti otrok?Dajte mi vi asi, ki recete, da imaste raje lgbtqja za otroka kot pa debila, kristjana, muslimana... A si ne želite vnukov, a ne želite svojim otrokom, da so starši zaradi otrok in družine, ne pa da so starši za to ker je kul posvojiti nekega obarvanega, ker nismo rasisti, ker se bojimo dislikajkanja, ker je quul.
Sam bi že sprejel otroka, kakršen že je, samo ker sam tako želi, ne zato ker mora biti to, kar mu veleva družba.
Sam ga vzgajam pa seveda v okvirih razuma. Zemlja okrogla, dva spola, več kultur, naj razmišlja s svojo glavo in potem če ima rad/a istospolne, bom vsaj vedel, da je pristno.
Naša... Kva pa otroci, ki jih avto povozi do smrti? Ali pa otroci, ki padejo s kakega zidu dol v smrt? Ti tudi ne morejo imeti otrok. Pa pol njihovi otroci tudi ne...Kaj pa straight "otroci" ki nočejo imeti otrok?
Straight otroci ki ne morejo imeti otrok?
Vsekakor si nekaj ... posebnega.Te relacije mi niso prav jasne. Jaz imam rad ženske. Ali sem zato lezbijek?
Te relacije mi niso prav jasne. Jaz imam rad ženske. Ali sem zato lezbijek?
Raje LGBT otroka kot pa MrDaca
Ja če si lejzbek potem seksaš z pedri.Te relacije mi niso prav jasne. Jaz imam rad ženske. Ali sem zato lezbijek?
a to mislš mlade pare k majo sam kužke?Kaj pa straight "otroci" ki nočejo imeti otrok?
Straight otroci ki ne morejo imeti otrok?
Te relacije mi niso prav jasne. Jaz imam rad ženske. Ali sem zato lezbijek?