Parade - ne razumem

5. apr 2015
1.400
725
113
Dajte mi vi asi, ki recete, da imaste raje lgbtqja za otroka kot pa debila, kristjana, muslimana... A si ne želite vnukov, a ne želite svojim otrokom, da so starši zaradi otrok in družine, ne pa da so starši za to ker je kul posvojiti nekega obarvanega, ker nismo rasisti, ker se bojimo dislikajkanja, ker je quul.

Sam bi že sprejel otroka, kakršen že je, samo ker sam tako želi, ne zato ker mora biti to, kar mu veleva družba.

Sam ga vzgajam pa seveda v okvirih razuma. Zemlja okrogla, dva spola, več kultur, naj razmišlja s svojo glavo in potem če ima rad/a istospolne, bom vsaj vedel, da je pristno.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Dajte mi vi asi, ki recete, da imaste raje lgbtqja za otroka kot pa debila, kristjana, muslimana... A si ne želite vnukov, a ne želite svojim otrokom, da so starši zaradi otrok in družine, ne pa da so starši za to ker je kul posvojiti nekega obarvanega, ker nismo rasisti, ker se bojimo dislikajkanja, ker je quul.

Sam bi že sprejel otroka, kakršen že je, samo ker sam tako želi, ne zato ker mora biti to, kar mu veleva družba.

Sam ga vzgajam pa seveda v okvirih razuma. Zemlja okrogla, dva spola, več kultur, naj razmišlja s svojo glavo in potem če ima rad/a istospolne, bom vsaj vedel, da je pristno.
Kaj pa straight "otroci" ki nočejo imeti otrok?
Straight otroci ki ne morejo imeti otrok?

2. jul 2020
5.036
6.570
113
Te relacije mi niso prav jasne. Jaz imam rad ženske. Ali sem zato lezbijek? :fredi:

Se boš smejal, ampak na youtubu je nek tip, kateri se ima za transeksualno lezbiko in se zgraža ker lezbike nočejo spati z njim. Njegova trazicija pa je taka, da si je pustil dolge lase.

Ryli ali nekaj takega, vem da so ga pred leti drugi cringe-hunter youtuberji kar roastali.

• Haha
Reactions: Matey