Parade - ne razumem

erikson

Guru
25. avg 2007
22.313
6.133
113
Katera črka je to?

9c4246d417b3d1fe01ec-parada-ponosa-2022.jpeg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.420
10.675
113
No tako se to konča, zahodna "napredna" civilizacija. Rim, grki itd, zdaj pa tole, kolk damo eno dve generaciji.... da nas juzni, temni, kitajci potamanijo?

Ali kdo vidi drugačno luč na koncu tunela? recimo kdo od zagovornikov te scene, kako bi naj zgledala prihodnost zahoda?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.714
5.876
113
BojanP

Hvala stari. Jaz te tudi imam rad.

Tale multikultilgbthq agenda vas bo še po hrbtu tolkla. Ko bo prepozno, ne se jokat.
Svetu grozi trtja svetovna vojna na eni strani, lakota na drugi, mi se pa ukvarjamo z spački. Pa dajte mir no. Tričetrt gejev in lejzbik je produkt napačne vzgoje in ne okvarjenega gena. Eni pač to zagovarjate.

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.986
3.677
113
BojanP

Tale multikultilgbthq agenda vas bo še po hrbtu tolkla. Ko bo prepozno, ne se jokat.
Svetu grozi trtja svetovna vojna na eni strani, lakota na drugi, mi se pa ukvarjamo z spački. Pa dajte mir no. Tričetrt gejev in lejzbik je produkt napačne vzgoje in ne okvarjenega gena. Eni pač to zagovarjate.
Daj ne dramatiziraj. Mi v primeru resne ogroženosti lahko uporabimo tole kot biološko orožje.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.517
1.114
113
V bistvu je parada spačkov res komedija in pomojem se skoraj celi družbi gravža. Da se pa karkoli od vlade udeležuje tega je pa tudi žalostno. To bojo dragi glasovi. K sreči jih je malo. Dekadenca.

So pa prodorni tile faloti. Cela cerkev jih je polna, v Fidesz so se infiltrirali, fašisti in nacisti so znani po tem, levičarji jih pa propagirajo. Narobe svet. Dekadenca.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
BojanP

Pa se vseeno ukvarjate. Zanimivo

I

Izbrisan uporabnik #9334

Imamo tudi maškare za pusta. Jaz zadevo tako jemljem, ker kaj več ne more bit. Ne sme bit! Če jim pa paše da se takole po ulici afnajo - naj se pa. Glede na trend da smo odprta družba.

V nobenem primeru pa kakih subvencij, ugodnosti, bla bla bla iz skupne malhe na to temo :poreden: . Tudi mene fjuka življenje in to vsakodnevno, pa ne prosjačim za "neke državne ugodnosti" itd. Prav tako glede "prilaščanja" otrok. Naj si ga sam naredi, potem ga bo pa lahko vzgajal. Da ne bi morda kdo pomislil, da je glede otrok samo tisti veseli sex in potem kakorkoli že bo :zavijazocmi: . Ker se šele potem pojavi tapravo delo! Z dolgoročnimi posledicami.

Zaradi mene se naj fjuklejo sami med seboj, s psom, mačko ... njihov problem. Dokler to počnejo znotraj svoje spalnice. Tudi jaz ne grem moje napalit kar javno nekje na Tromostovju ob 11h dopoldne :nigladek: .

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Ne morem podpirat takega razmišljanja. In ni "problematika", ampak čisto normalna stvar. Nič ni narobe s tem, da se mladina odloči kot jim paše. Tega se bomo morali navadit in sprejet. Konec koncev tudi med živalmi obstajajo istospolne povezave.
Menda pa smo ja napredovali do te točke, da bomo sprejeli nekoga, ki je drugačen, se ne najde v tej teoriji ;) Morda se celo tvoj otrok (če jih imaš ali pa jih boš imel) znajde v takšni vlogi.
Point je sprejemat in ne obsojat, ker ni nič narobe s takim razmišljanjem.

Kakšen je to argument, da med živalmi obstajajo istospolne usmeritve? A si žival? Kako je to potem ovrednoteno, kot začasna deviacija, saj ta žival ne more preživeti kot vrsta v smislu potomstva in nadaljevanje svoje vrste.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.986
3.677
113
Kakšen je to argument, da med živalmi obstajajo istospolne usmeritve? A si žival? Kako je to potem ovrednoteno, kot začasna deviacija, saj ta žival ne more preživeti kot vrsta v smislu potomstva in nadaljevanje svoje vrste.
Lahko pa kot krušni starš bolje vzredi potomce biološkega starša.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.559
9.822
113
40
MB
BojanP

največja fora je da vsaj "tričetrt" istospolno usmerjenih, o teh ljudeh razmišlja podobno kot večina, s pogromom.

• Všeč mi je
Reactions: ales85

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Point je sprejemat in ne obsojat, ker ni nič narobe s takim razmišljanjem.

Ribicija, nihče jih ne obsoja, vsaj jaz nikogar ne poznam ki bi jih, celo podpiram, sploh moški del močno podpiram, je večji izbor zame. Odlično. Ne razumem pa nečesa drugega, zakaj moraš na parado, zakaj se moraš v majmuna našemit, se izpostavit in vsem sporočit da ga rad fašeš od zadaj? A ti se voziš po mestu, odpreš okno in okoli trobiš da jo rad poližeš? No... samo razmišljam, če smo enakopravni in če je to normalno zakaj se potem ne obnašajo vsi temu primerno normalno. Jaz v tem ne vidim nič napačnega ampak s takšnim obnašanjem sami nase opozarjajo in dadajo marsikomu dvome o normalnosti/spodobnosti tega. Pač mečejo slabo luč na vse svoje "člane" ki niso za razne cirkuse.