Kako pa to ne veš? A ni jasno, da je K-9, torej K?Katera črka je to?
Daj ne dramatiziraj. Mi v primeru resne ogroženosti lahko uporabimo tole kot biološko orožje.BojanP
Hvala stari. Jaz te tudi imam rad.
Tale multikultilgbthq agenda vas bo še po hrbtu tolkla. Ko bo prepozno, ne se jokat.
Svetu grozi trtja svetovna vojna na eni strani, lakota na drugi, mi se pa ukvarjamo z spački. Pa dajte mir no. Tričetrt gejev in lejzbik je produkt napačne vzgoje in ne okvarjenega gena. Eni pač to zagovarjate.
ZKatera črka je to?
Pa se vseeno ukvarjate. ZanimivoBojanP
Tale multikultilgbthq agenda vas bo še po hrbtu tolkla. Ko bo prepozno, ne se jokat.
Svetu grozi trtja svetovna vojna na eni strani, lakota na drugi, mi se pa ukvarjamo z spački. Pa dajte mir no. Tričetrt gejev in lejzbik je produkt napačne vzgoje in ne okvarjenega gena. Eni pač to zagovarjate.
Ne morem podpirat takega razmišljanja. In ni "problematika", ampak čisto normalna stvar. Nič ni narobe s tem, da se mladina odloči kot jim paše. Tega se bomo morali navadit in sprejet. Konec koncev tudi med živalmi obstajajo istospolne povezave.
Menda pa smo ja napredovali do te točke, da bomo sprejeli nekoga, ki je drugačen, se ne najde v tej teoriji Morda se celo tvoj otrok (če jih imaš ali pa jih boš imel) znajde v takšni vlogi.
Point je sprejemat in ne obsojat, ker ni nič narobe s takim razmišljanjem.
Lahko pa kot krušni starš bolje vzredi potomce biološkega starša.Kakšen je to argument, da med živalmi obstajajo istospolne usmeritve? A si žival? Kako je to potem ovrednoteno, kot začasna deviacija, saj ta žival ne more preživeti kot vrsta v smislu potomstva in nadaljevanje svoje vrste.
Lahko pa kot krušni starš bolje vzredi potomce biološkega starša.
Eee ne štekaš ti tega. Vsaj za trenutek postani elgibitiplus.In to je isto/enako kako?
BojanP
Point je sprejemat in ne obsojat, ker ni nič narobe s takim razmišljanjem.
Največja fora je da ti pojma nimaš o čem govorišnajvečja fora je da vsaj "tričetrt" istospolno usmerjenih, o teh ljudeh razmišlja podobno kot večina, s pogromom.