Parade - ne razumem

2. jul 2020
5.035
6.569
113
Pojdi katerikoli dan v letu skozi center LJ v usenjenem fetiš S&M kostumu pa te bo kmalu prišla policija popisati in pospremiti.

Če pa to storiš na paradi ponosa pa je povsem družbeno sprejemljivo.
--

Po raziskavah naj bi bilo odprtih homoseksualnih ljudi okoli 2% v populaciji. Če pogledaš udeležbo in število slovencelnev se jih res 3/4 ne udeleži. Le zakaj?

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.420
10.675
113
Ribicija, nihče jih ne obsoja, vsaj jaz nikogar ne poznam ki bi jih, celo podpiram, sploh moški del močno podpiram, je večji izbor zame. Odlično. Ne razumem pa nečesa drugega, zakaj moraš na parado, zakaj se moraš v majmuna našemit, se izpostavit in vsem sporočit da ga rad fašeš od zadaj? A ti se voziš po mestu, odpreš okno in okoli trobiš da jo rad poližeš? No... samo razmišljam, če smo enakopravni in če je to normalno zakaj se potem ne obnašajo vsi temu primerno normalno. Jaz v tem ne vidim nič napačnega ampak s takšnim obnašanjem sami nase opozarjajo in dadajo marsikomu dvome o normalnosti/spodobnosti tega. Pač mečejo slabo luč na vse svoje "člane" ki niso za razne cirkuse.
Zato pa bi bilo verjetno prav da se označi vse pedre in podobno, nekja na čelo tatu, pa se ne bodo rabli posebej ven metat :evil:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.420
10.675
113
Pojdi katerikoli dan v letu skozi center LJ v usenjenem fetiš S&M kostumu pa te bo kmalu prišla policija popisati in pospremiti.

Če pa to storiš na paradi ponosa pa je povsem družbeno sprejemljivo.
--

Po raziskavah naj bi bilo odprtih homoseksualnih ljudi okoli 2% v populaciji. Če pogledaš udeležbo in število slovencelnev se jih res 3/4 ne udeleži. Le zakaj?
Baje so številke bolj pri 10 do 15%... tako se je vsaj reklamiralo