Parade - ne razumem

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.717
5.876
113
Naj se rašijo med sabo, koliko hočejo, samo ne mojih otrok in ostalih preprivečevat, da je to OK. Pustite nas pri miru. Najamite si en otok in se tam poonegavite kolikor hočete, ampak v svojo bolano degenerirano prepričajte ne mešajte družino. Družine je ena sama in sestavljena iz dveh spolov. 2 spola sta potrebna za spočetje zarodka in le to je lahko družina. Če pa oni želijo živeti v kakšni zakonski skupnosti, pa si naj izmislijo nov samostalnik ki bo opisal to skupnost.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Naj se rašijo med sabo, koliko hočejo, samo ne mojih otrok in ostalih preprivečevat, da je to OK. Pustite nas pri miru. Najamite si en otok in se tam poonegavite kolikor hočete, ampak v svojo bolano degenerirano prepričajte ne mešajte družino. Družine je ena sama in sestavljena iz dveh spolov. 2 spola sta potrebna za spočetje zarodka in le to je lahko družina. Če pa oni želijo živeti v kakšni zakonski skupnosti, pa si naj izmislijo nov samostalnik ki bo opisal to skupnost.
Prej se boš sprijaznu, lažje boš živel/spal...
Take pač mamo. Enim nam ni všeč, pa toleriramo, eni se (kot ti) pritožujejo na forumih, eni pa javno udrihajo...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.315
6.133
113
aljaz.png

Na nepristranskem javnem mediju je profesionalni novinar poročal, da je prišlo v preteklem tednu do napada na LGBTIQ+ skupnost ("homofobičnega incidenta"). In potem povedo, da so jim popackali plakate ("vandalizirali plakate"). Plakate so tudi pofotografirali in vsi so na enak način popackani, tako da lahko z veliko gotovostjo menimo, da je šlo za istega storilca. Ki je iz nekega razloga očitno poznal vse lokacije plakatov.

Ko so pred volitvami popackali plakate SDS, niso problematizirali, da gre za napad na SDS.

Mimogrede. Na jumbotih je pisalo MAVRIČNI, na transparentu MAVRČNI. Gre za napako ali je kakšna simobolika?

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Nihče ti nič noče. Nihče. Nič. Samo še noro24 ugasneš in se iz noriškega kraljestva preseliš v slo. Razen če ni pretežko.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

piagolo

Guru
22. nov 2009
6.988
3.677
113
Kaj ko bi lbtqdgrkd aktivisti šli svojo agendo širiti tja kjer so geyi dejansko zatirani. Kjer jih usmrtijo. Kjer transeksualce kamenjajo. In kjer morajo ženske biti zakrite..... Ne razumem zakaj se toliko trudijo tu, kjer so že sprejeti. Morda kdo spusti kakšno opazko glede geta ampak nič kaj dosti resnega, na drugem koncu jih pa ubijejo. Kje boš protestiral?
Najprej doma poštimat in šele nato pri sosedu. Tudi oni še pridejo na vrsto.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

jello

Guru
22. sep 2008
10.132
3.875
113
Dokler se teh shodov udeležuje sam minister za družino mi še kako hoče. Da ne omenjam da želijo te lgbtfaking agendo širit v šole. Ja faking hočejo!
Samodiagnoza: ogroženi beli moški. Samo glej da se ti sovražniki mal razvrstijo, da ne navalijo vsi naenkrat. Ko bodo pedri mimo bo spet nvo, migranti, javni sektor, samooplojene lezbijke, prochoice aktivisti, ekstremni levičarji, upokojenci,...

Že samo ko to pišem mi je hudo zate.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tip stopi na avtobus, pravkar plačuje karto pri vozniku, zadaj v avtobusu pa nek rompompom, razbijanje in preklinjanje itd.
- Tip v visokem baritonu: "Kaj pa počnejo tam zadaj?"
- Šofer: "Pravkar enega pedra pretepajo."
- Tip z globokim basom: "A takooo ?!"