Evo... mati narava je povedala (potrdila) svoje - tisti s plašnicami na glavi imajo(imate) težave s razumevanjem prebranega.
Ti dam še en primer - motorna kolesa dobrih 100 let nazaj niso bili "normalna". Z njimi se je vozilo par ekscentričnih izumiteljev in nekaj dovolj avanturističnih bogatašev. Ko je tak motorist pridrvel po mestu z vrtoglavimi 30 km/h in splašil vse kokoši, je v bližnji cerkvi lokalni župnik posvaril bogaboječe vernike (normalne ljudi!) naj se držijo stran od teh hudičevih reči, ker bodo šli v nasprotnem v pekel. Sedaj se verjetno strinjamo, da vožnja z motorjem ni prav nič takega kar bi de facto nekoga spravilo v deželo spodaj, ane?
Po podobnem kopitu je šlo mnogo družbenih sprememb in vedno so enako razmišljali zgolj zagamani debili:
- zaradi mene lahko črnci gledajo filme, ampak ne v istem kinu kot mi (belci)
- zaradi mene lahko ženske razmišljajo o politiki, samo naj o tem ne govorijo v moški družbi
- lahko misliš, da je zemlja okrogla... ampak doma in potiho, grmada zate je že pripravljena...
- ...
Poleg tega nasprotniki homoseksualnosti zelo veselo zlorabljajo (zlorabljate) definicijo normalnosti. V spolnosti so sprejemljive vse spolne prakse s katerimi se prostovoljno strinjajo vsi udeleženi partnerji (edini pogoj je seveda edino polnoletnost oziroma sociološko-psihološko gledano - spolno zavedanje in sposobnost samostojnega odločanja). Tu pa te moram ponovno opozoriti, da si, po ne tako starih pravilih, ti en orenk deviantnež, že samo če uživaš v seksu s svojo ženo, bog ne daj, da pri tem prakticiraš še kaj drugega razen klasičnega misijonarskega položaja.
Sicer pa ne vem zakaj se sploh trudim. V vsakem primeru boš preletel prvi dve vrstici, malo polajal, nalepil zraven deset smajlijev in pritisnil enter.
P.s. Da boš vsaj vedel zakaj homoseksualce zmerjaš s pedri:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Pederastija_u_anti%C4%8Dkoj_Gr%C4%8Dkoj