Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Pri določeni starosti lahko svoje mnenje poda tudi otrok.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se kdo vpraša, kaj si želi otrok?
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
To je stvar (problem) vzgoje otrok, ki ga zafrkavajo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko ga bodo že v vrtcu zajebavali si sigurno ne bo želel imeti dveh očetov ali dveh mam...
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
[A če si hetero, potem si normalen, homo pa so nenormalni? Glede na tvoje mnenje, bodo tudi tvoji otroci nastrojeni proti homoseksualcem, Romom,... S tem, da je nestronost do Romov na vašem koncu nekako utemeljena (delajo pizdarije). Kako pa vas ogrožajo homoseksualci?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Aja, zdaj smo pa tam, da moramo normalni vzgajat otroke tako, da ne bodo imeli predsodkov...
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Aja, zdaj smo pa tam, da moramo normalni vzgajat otroke tako, da ne bodo imeli predsodkov...
Kako za vraga pa ti vzgajaš otroke, tako da so polni predsodkov ali kaj
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ne vem od kod ti podatki, da v Ukrajini ni normalnih družin in da morajo otroci postati izvozni artikel. Si že bil tam? Poznaš koga, ki tam živi?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kako za vraga pa ti vzgajaš otroke, tako da so polni predsodkov ali kaj
Sem kje napisal? O tem se še niti nismo pogovarjali. Misliš, da se otroci ne pogovarjajo boga in pol, ko so 9 ur v vrtcu?
Citat:
Vsekakor, kar pod preprogo vse ki ne zadostujejo tvojim visokim merilom normalnosti ane :smirk
Emm, če bi rad opravičil tisti stavek o učenju o predsodkih, ti svetujem da raje nehaj. Ker bodo izgovori bedarije za bedarijo...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Da predolgo ne razlagam.
Jaz mojemu otroku nisem nikoli rekel, naj je smrkelj. To je videla v vrtcu pri drugih...
In smo jo komaj odvadili...
Točno tolk šans ima kot tvoj.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jas mislim da bo Lev gej, si bo goba skusil.