Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Jaz sicer nimam nič proti gejem in lezbikam, sam pri miru naj me pustijo. Ampak dokler za normalne poročene pare ne bo urejeno za posvojitev, potem tudi istospolnim parom ne more biti dana taka pravica.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Za mojega otroka je najbolje da ima kje živeti, da ima za jest, da se lahko izobražuje. in to lahko otroku dajo tudi istospolni partnerji. Za to vem da rabi, za teorije obnašanja v družbi pa skrbijo psihologi in sociologi.
Citat:
resnica boli al kako?
Pri določeni starosti lahko svoje mnenje poda tudi otrok.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se kdo vpraša, kaj si želi otrok?
To je stvar (problem) vzgoje otrok, ki ga zafrkavajo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko ga bodo že v vrtcu zajebavali si sigurno ne bo želel imeti dveh očetov ali dveh mam...
A če si hetero, potem si normalen, homo pa so nenormalni? Glede na tvoje mnenje, bodo tudi tvoji otroci nastrojeni proti homoseksualcem, Romom,... S tem, da je nestronost do Romov na vašem koncu nekako utemeljena (delajo pizdarije). Kako pa vas ogrožajo homoseksualci?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Aja, zdaj smo pa tam, da moramo normalni vzgajat otroke tako, da ne bodo imeli predsodkov...
Ja kako pa?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vsi govorijo o pravicah homoseksualcev...
Se kdo vpraša, kaj si želi otrok?
Ko ga bodo že v vrtcu zajebavali si sigurno ne bo želel imeti dveh očetov ali dveh mam...
Aja, zdaj smo pa tam, da moramo normalni vzgajat otroke tako, da ne bodo imeli predsodkov...
Citat:
Uporabnik pipo pravi:
Citat:
resnica boli al kako?
kakšna resnica ?
jaz govorim o normalnih familijah, ti vlečeš extreme not
istospolne zveze so pa imune na to ? že po defaultu ? tam ni alkota, nasilja in drog ? japajade
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...Aja, zdaj smo pa tam, da moramo normalni vzgajat otroke tako, da ne bodo imeli predsodkov...
Citat:
Uporabnik patriot pravi: