Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
in iz česa si ti zaključil da so moji somišljeniki oblečeni v oprijeto usnje ter da jim je klofanje pedrov glavna opsesija v življenju?
preden date pedrom vse možne pravice
-porihtajte v svojih glavah sovraštvo do drugačnih ki se pišejo na "iæ" . seveda nimam prav a ne
-porihtajte sovraštvo do sosedov
-nehajte gledati na vse kar je "južnega" kot manj vredno
ta del ste preskočili in se takoj vrgli v objem naprednih držav ki podpirajo pedre in parade ponosa... na švedskem, norveškem... je nekaj popolnoma normalnega v banki srečati pisano družbo za šalterji in med vodilnimi... pri nas so samo izjeme.
norite in zganjate cel rompompom zaradi črnega župana v piranu... seveda tudi politiki in eminentni slovenci iz trsta(fašist pahor) se peezdijo zaradi črnca med slovenskimi župani....
joooooooooooj lojzeki lojzeki ko me takšni začnejo učiti demokracije in strpnosti se mi želodec obrača kot ventilator od starga fiækota
1. ker je bila primerjava o motoristih
2. Najboljša prijateljica je na iæ, Mama je na iæ, lepe spomine na otroštvo ki sem jih preživel južno pri babici, samo zaradi priimka ne bom nikoli kaj slabega rekel čez osebo
3. Če misliš sosede kot sosede, se imamo tukaj prav radi, enemu sem zadnjič opral avto (spotoma ker sem že vse ostale pri hiši), v zameno sem dobil jabolčno pito da bi vel bataljon vojakov nahranil z njo
4. Priznam, srbske narodnozabavne ne morem tolerirat in mi je osebno manjvredna muzika, ampak to je res edina južna stvar, ki mi je avtomatično manjvredna (niti enormne količine alkohola pri tem ne pomagajo...res pa je, da mi razen svetlih izjem tudi naše nič kaj ne diši)
5. Edini problem glede piranskega župana je, da imamo dandanes še vedno ljudi pri nas, ki mislijo da za pozicijo ni primeren samo zato ker je črn. Torej pravzaprav problem ni v njemu ampak v, in ni druge besede za to, rasistih, ki ga ne morejo sprejeti med svoje zaradi barve kože. No vsaj v manjšini so če drugega ne, da nas ne sramotijo preveč v svetu.
Toliko o sovraštvu ostalih
In ni govora o vseh možnih pravicah, samo enakih kot jih imamo vsi ostali, ne vem kaj je tu tako težko razumet