Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ni mi jasno kako je lahko potem v manjših krajih cena kave 1€, s mlekom 1,2€, veliko pivo pa 1.80€. Pa tudi če je razlog v višji najemnini v LJ, je potem v takšnih lokalih več gostov kot v nekem malem kraju.
Nor bi bil tisti, ki bi šel pod ceno okolja, kjer prodaja, poleg tega verjetno niti zdravo ne bi bilo.![]()
Če lahko nekje kofe prodaš po 2€ in imaš polno, bi moral biti retardiran, da bi ga za cent manj. V manjših krajih taka cena ne gre skoz, moraš prodati za manj.
Šala kofeta je vedno vredna samo toliko, kolikor jo je gost pripravljen plačat.
To imaš čisto prav. Ampak po drugi strani pa smo mi ovce, da gremo v nek lokal, kjer je toliko dražje. Razumem, da je to klub, kamor greš zaradi glasbe, ampak da greš načrtno na 2x, 3x... dražjo kavo, ki bo imela enak okus kot drugje?![]()
Zakaj ovce?? Osebno lokale izbiram predvsem po celostni ponudbi in podobi, klianteli, vsebini, glasbi, postežbi...nikoli po ceni piva ali kave! Aja, pa nisem kakšen počefurjen šminkerček s torbico čez ramo, ki bi kofektkal v tistih "trendy" lokalčkih ob Ljubljanici samo zato, da se me "vidi".