Padanje cen

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
jah tanov model, registriran je pa letos
smile-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Pa lahko mogoče poveš še kje. Lahko PM ni problema. Če je to res, potem prodajam takoj moj avto
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ali pa recimo zanimivi so ti BMWji 3jke, ki so po prospektu dragi avtomobili, vendar je očitno ponudba veliko večja kot povpraševanje, zato jih ponujajo praktično nove za dobrih 20.000€.
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
BMWjem je carmax oz. černe dobro ceno "zbil" ker je zdej na trgu taka ponudba...

Prakticno imas moznost za cca 55k€ dobit starega par mesecev...pa solidno opremljenega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
Ja veliko sreče s prodajanjem tvojega avta!
To tud ne bo lahko veš! Edin če ga boš ful pod ceno prodal.

To je tak začaran krog zdele...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ja veliko sreče s prodajanjem tvojega avta!
To tud ne bo lahko veš! Edin če ga boš ful pod ceno prodal.

To je tak začaran krog zdele...
Ja, hebeno je zdejle avto prodajat. Skoraj noben ne kliče, no danes je naša kantica našla novega kupca (vsaj upam, ara je položena, formalnosti uredimo drugi teden). Bemu, do sedaj najboljši nakup avta z moje strani. V skoraj dveh letih smo pušili 410 EUR (cca. 7% vrednosti kante)
aplauz.gif
.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne drži čisto tale tvoja o zalogi... Če si koncesionar v primarni mreži ti vsaj vsak mesec ali pogosteje pripeljejo na dvorišče šleper ali dva avtov na zalogo. In jih moraš vzeti na svojo zalogo... Vsaka neposlušnost se kaznuje z odvzemom koncesije... Drugače že nekaj časa ne bi bilo avtomobilov na zalogi ampak samo po naročilu, saj je tak način za trgovca ugodnejši... Think a bit
17758-icon_confused.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
recesija je.
okol šparanja pa samo toliko. sosedova micka ne špara, ker je slišala, da bo čez pol leta vse zastonj, ampak da bo preživela še ta pol leta, ker bo mogoče brez šihta ostala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
popusti so sam za fedraste C5 dynamike in res, iz 26 kilo prides na dobrih 20.... avti so na zalogi in jih lahk odpeljes iz salona. Pravi citroeni, torej hidravlika, pa 5%popusta sam na firme , pa v vrsto se postavit.. torej brez popustov, tako je s tem. Sem tudi sam šel preverit.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik barracuda pravi:
Kolk jaz vem je tako da če želiš lahko plačaš davek gori ker so v EU, seveda se to splača ker majo 19% in ne 20% tako kot pri nas. Potem plačas še onih 13% in nekaj stroškov imaš z homologacijo. Drugega tu ni

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Tako tut jaz menim, da ti naš 20% ddv ne uide
grin1.gif
)

Če piše ausweisbar pomeni, da ti ga lahko odbijejo od cene in ga moraš plačat pri nas. Če si fizična oseba ga normalno kupiš z vključenim davkom in to je to.

In ja...kake cene so res ugodne, jaz se zaradi enega nenakupa žrem že mesece....
uf-1.gif

Ko (fizična oseba) pripelješ nov avto v slovenijo VEDNO plačaš DDV. Vedno (ne glede na to, kaj si kje zunaj plačal). Plus seveda še DMV in to.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ne drži čisto tale tvoja o zalogi... Če si koncesionar v primarni mreži ti vsaj vsak mesec ali pogosteje pripeljejo na dvorišče šleper ali dva avtov na zalogo. In jih moraš vzeti na svojo zalogo... Vsaka neposlušnost se kaznuje z odvzemom koncesije... Drugače že nekaj časa ne bi bilo avtomobilov na zalogi ampak samo po naročilu, saj je tak način za trgovca ugodnejši... Think a bit
17758-icon_confused.gif

Če ne naročiš, potem nič ne dobiš.

Nihče te ne more prisilit, da moraš vzet toliko in toliko.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
To ti misliš. Moraš ali izgubiš koncesijo. Mogoče pa bo Lost1 kaj več povedal, glede na to da dela v primarni mreži?
Sekundarni pa ni treba ničesar naročati...

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Mislim, da nobeden od trgovcev ni nor, da bo šel jemat avte na zalogo, še posebej, če dobavitelj hoče denar vnaprej, ne nudi pa kakega super duper financiranja. Se bodo pač določene avtohiše zaprle. Kar je bolj rentabilno kot bankrot in da te banke ter kriminalisti lovijo naokrog. Jebeš avto firme.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To ti misliš. Moraš ali izgubiš koncesijo. Mogoče pa bo Lost1 kaj več povedal, glede na to da dela v primarni mreži?
Sekundarni pa ni treba ničesar naročati...

Tudi jaz delam v tem poslu in česar na naročiš, ne dobiš.

Kakšna izguba koncesije neki. A misliš, da to kar tako mimogrede jemljejo in dajajo.