Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
človek o zgodovini ex ju ,prva svetovna, pa druga pa vem ogromno ker to me je vedno najbol zanimalo
In si dojel prevaro?
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
človek o zgodovini ex ju ,prva svetovna, pa druga pa vem ogromno ker to me je vedno najbol zanimalo
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Se opravičujem družba ni me blo na compu! Sem biu po opravkih!
Torej o čem bi radi sedaj debatirali!?
Gejte mislim da je BV da se zdaj tu nekaj prepiram ovamo tamo vsak po svoje in je to to!
Žau vsaj meni se ne da kregat z nekimi virtualnimi prijatelji preko foruma!
Pač ko je bla vojna je bla vojna za vse taka kaka je zgodovina taka bo ostala in je ne moremo spremenit!!!!!
Vsak pa ima svoje mišljenje ! In zato pa smo si tudi različni!!!!
Kakšen bi biu svet če bi bili vsi enaki??????
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Štibi, koga so po vojni že tebi fentali, in kje?
Samo da mi bo jasno, od kje taka fanatična domobrančkavost v tebi.... Ker veliki večini normalnjih ljudi mlajše generacije je popolnoma vseeno :S
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
da se s takimi jajci še 50 let po nekem dogodku, ko je večina akterjev je zdavnaj pod rušo , dokumentacije ni in vse kaj se sliši je samo baba rekla baba čula, od nekoga , ki je zainteresiran da derk meša,
Citat:
saj to je ravno to, da se razpravlja o stvareh, ki so že davno preteklost in je realnost že precej zamegljena. in verjameš komu ? kdo pa ni indoktiniran z ene ali druge strani ?
torej v zgodovinske knjige napisati zmagali partizani & komunisti, nakar so vse tiste, ki iso bili na drugi strani zmagovalci pobili na grozovit način. amen. in sedaj živimo v demokraciji in se s solzah v očeh spominjamo vseh žrtev . še enkat amen
ne vem pa o katerih zločinih tita govoriš. o njegovih zločinih ni bilo kaj dosti objavljenega.razsvetli me
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Štibi, koga so po vojni že tebi fentali, in kje?
Samo da mi bo jasno, od kje taka fanatična domobrančkavost v tebi.... Ker veliki večini normalnjih ljudi mlajše generacije je popolnoma vseeno :S
K sreči nikogar. Aha, če nekdo ne mara rdeče diktature, je pa že kar avtomatsko 'domobranski'. Evo, točno na tak način so čebinarji prali možgane ljudem in pri manj inteligentnim jim je oldično uspelo, ti si dokaz.
Citat:
onemogočanje študija, onemogočanje prejemenja finančnih sredstev ?! ne ga srat. tebi so onemogočili to vse ??
ja kdo pa ni montiral procese. dolfa & co tudi. pa se švabi zato ne sekirajo več. se pa najdejo neonacisti, ki to poveličujejo
sicer pa je tudi nekaj od moje žlahte bilo zaprtih od ene ali od druge strani, nekateri tudi fentani, pa se vseeno s tem ne obremenjujem
verjetno je tudi kateri mojih daljnih prednikov bil janičar ali pa je kakega turka na kol nataknil,pa mi je tudi vseeno
eni ste res blesavi
Citat:
onemogočanje študija, onemogočanje prejemenja finančnih sredstev ?! ne ga srat. tebi so onemogočili to vse ??rkc pa ti je potem dala comp pa sedaj pridno klofataš po tipkah !? :stupid
Citat:
ja kdo pa ni montiral procese. dolfa & co tudi. pa se švabi zato ne sekirajo več.