Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
današnje politike lahko tja poslalti ( brez futra in pijače ), pa dokler se ne zmenijo kaj pametnega in koristnega jih ne bi ven spustili
Izvoljeni so bili zato, da zastopajo interese volilcev in vseh ostalih državljanov Slovenije/Hrvaške.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
današnje politike lahko tja poslalti ( brez futra in pijače ), pa dokler se ne zmenijo kaj pametnega in koristnega jih ne bi ven spustili
Politike? WTF? Ker so se sami izvolili, ane? :S
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Politike? WTF? Ker so se sami izvolili, ane? :S
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Za vse vem da so. Dokazat je pa težje.
Samo taki vedno odletijo na krilih nedolžnosti... upam da navzdol, proti
Za Rožmana sem pa prepričan da je kriv. Problem je v tem, da njegova pred in medvojna misija, ki je zame en največjih možnih zločinov, ne šteje za zločin.
Za smrt tolikšnega št. po vojni pobitih, je poleg vodij partije kriv tudi Rožman.
Citat:
Za vse vem da so. Dokazat je pa težje.
Citat:
Normalna opcija je ideal, zatorej me prosim dokler ta ideal ne bo dosežen, časti kot "neopredeljenega". Tko nekak...
Citat:
Alternativa 60 letnemu toku, je kvečjemu 1000 letni tok. Hvala lepa za tako alternativo.
Citat:
To o sovraštvu in guglu pa ne razumem. Pa me tud čist nič ne briga. Ker vem, da imaš še vedno travme, kako smo tvoje idole zbrcali v rit in jih poslali k vragu.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, še najbolj gnusno dejanje je bilo, da je posredoval pri italijanskem okupatorju v korist zapretega komunista Toneta Tomšiča.