Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Jaz sem prepričan, da so številke po vojni pobitih slovenskih izdajalcev precej pretirane, če nebi bile, potem nebi danes nihče več govoril Slovensko in tudi Slovenije nebi bilo.
misliš tisto zakar so te učili-poglej si demografsko sliko pred vojno in prvo štetje po vojni pa boš videl razliko-če bi se bratstvo in jeba.rija še nadaljevala bodi siguren da nebi več govor danes SLOVENSKO
Po vojni se je na slovenskih tleh obračunalo tudi s pripadniki ostalih narodov, ki živijo južno in jugovzhodno od nas. Ti so preko Slovenije bežali v Avstrijo k Angležem in Američanom.
a je zato zločin kaj manj vreden?
Na koncu pa še vprašanje kdo ima danes interes in korist od delitve Slovencem na rdeče in bele
daj argumente na mizo in ne govori samo zato da govoriš
Odgovor na vsa ti vprašanja je RKC. Razlog pa je, da pokrije gnusna dejanja škofa Rožmana med okupacijo Slovenije naštej njegove zločine in ne nekih pravljic . RKC pa pozablja na to, da nekateri največji zločinci v zgodovini nikoli niso bili pravnomočno obsojeni vseeno pa veljajo za ene najbolj negativnih zgodovinskih osebnosti. Primeri so Hitler, Miloševič, Stalin, ... tako mlad pa tako pametendaj preber kako encikliko-sporočilo iz Vatikana in ne samo partiskih dekretov pa boš videl da so vse že zdavnaj obsodili
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
če bi še biu tito bi nam šlo vsem lepše!!!!!!!!!!
Citat:
Jugokralj je kogarkoli bolj težko pahnil v objem nacifašizma. Kolikor poznam zgodovino kralj Peter takrat spoloh ni imel pooblastil, ker še ni bil polnoleten Kaj pa podpisan pakt - Peter pa je bil na prestolu . Ševedno pa trdim, da je največji delež Slovencev v objem nacifašizma popeljal škof Rožman skupaj z generalom Rupnikom. Ne pozabimo na domobransko prisego.
a je prisega vse kar premorete - očitno ker se vseskozi spotikate nanjo kljub dokazom, ki vas postavljajo na laž
Na Broza sploh pomislil nisem, pa po mojem ne spada na seznam osebnosti, ki jim je sodila in jih obsodila zgodovina, vsaj zaenkrat še ne. bodi siguren da bo tako kot je na listo prišel stalin prišel tudi on ki je pobil v % več svojega naroda kot stalin
Citat:
Jaz sem prepričan, da so številke po vojni pobitih slovenskih izdajalcev precej pretirane, če nebi bile, potem nebi danes nihče več govoril Slovensko in tudi Slovenije nebi bilo.
Citat:
Na koncu pa še vprašanje kdo ima danes interes in korist od delitve Slovencem na rdeče in bele
Nasilje posameznih partizanskih komandantov nad civilnim prebivalstvom in vosovske likvidacije meščanskih politikov in veljakov.Citat:
Kdo je del Slovencev med vojno pahnil v objem nacifašizma
Citat:
Razlog pa je, da pokrije gnusna dejanja škofa Rožmana med okupacijo Slovenije. RKC pa pozablja na to, da nekateri največji zločinci v zgodovini nikoli niso bili pravnomočno obsojeni vseeno pa veljajo za ene najbolj negativnih zgodovinskih osebnosti. Primeri so Hitler, Miloševič, Stalin, ...
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
A se z vami sploh splača o tem debatirat??????
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Če nimaš pojma o zgodovini ter sposobnosti argumentiranja svojih trditev, potem najbrž res ni smiselno, da se oglašaš.
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Če nimaš pojma o zgodovini ter sposobnosti argumentiranja svojih trditev, potem najbrž res ni smiselno, da se oglašaš.
človek o zgodovini ex ju ,prva svetovna, pa druga pa vem ogromno ker to me je vedno najbol zanimalo