Tudi mene bi zanimalo, kje (razen baubau štacun) imajo recimo malo bolj pestro izbiro tega materiala? Ko gledaš po raznih vodovodnih oddelkih je vse pocinkano, že kromirani deli so nadstandard, kaj šele da bi dobil komade iz inoxa
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sem ze delal z njimi, nikoli bil v trgovini. Je samopostrezba, ali mors tja prit z vsem znanjem in vedenjem kaj tocno isces?
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Tudi mene bi zanimalo, kje (razen baubau štacun) imajo recimo malo bolj pestro izbiro tega materiala? Ko gledaš po raznih vodovodnih oddelkih je vse pocinkano, že kromirani deli so nadstandard, kaj šele da bi dobil komade iz inoxa
Citat:
Uporabnik veselipivovar pravi:
Ali bi bila tale napravica uporabna za kuhanje piva?
npr. po biab metodi?
https://www.mimovrste.com/elektricni-lonci/hyundai-posoda-za-kuhanje-pc200
Citat:
Uporabnik guliver pravi:
Citat:
Uporabnik veselipivovar pravi:
Ali bi bila tale napravica uporabna za kuhanje piva?
npr. po biab metodi?
https://www.mimovrste.com/elektricni-lonci/hyundai-posoda-za-kuhanje-pc200
Seveda se obnese. Jaz uporabljam podobnega (drug proizvajalec) za gretje vode za drozganje in spiranje. Cca 1 ura za segretje 27 litrov na 70stC ...
Si razmišljal o manjšem inox sodu? Sam bi vzel 25 l, spodaj odrezal dno, pustil ob strani manjši rob in nanj položil lažno dno.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Edino kjer se mi je zataknilo je ta notranja posoda-košara, ker preprosto ne dobim človeka, ki bi mi zadevo naredil (in da ne dam za pol BMja)Tako da se toplo priporočam za info, kje boš to zadevo dobil.
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Si razmišljal o manjšem inox sodu? Sam bi vzel 25 l, spodaj odrezal dno, pustil ob strani manjši rob in nanj položil lažno dno.Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Edino kjer se mi je zataknilo je ta notranja posoda-košara, ker preprosto ne dobim človeka, ki bi mi zadevo naredil (in da ne dam za pol BMja)Tako da se toplo priporočam za info, kje boš to zadevo dobil.
Ko smo pri lažnem dnu - kje ga kupiti? Menda obstajajo že primerno naluknjane inox pločevine?