Opozorilo lastnikom 4 nožnih generatorjev dreka?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kdo si ti, da mi boš razlagal zakaj imam psa?
Jaz sem nekdo, ki je naštudiral vas pesjanarje u nulo. In jaz sem nekdo, katerega vi pesjanarji s svojimi psi povsod nadlegujete in mi delate škodo. Nihče v mestu si ne nabavi psa, ker bi imel preveč dela. Te takozvane "hišne" pse si nabavijo lenuhi, ker se dolgočasijo in ker pod milim nebom nimajo kaj pametnega počet. Pse si takozvani pasjeljubci nabavijo zato, ker ne marajo ljudi.
In psa imajo razni brezvezniki, ker je imeti psa moderno in zato, da se s z raznimi čudnimi pasmami in pokvečenimi pasjimi spakami hvalijo, da imajo pa drugačnega psa od drugih. Bolj ko je pes grd in pohabljen, bolj je ta "pes"moderen

Ene 7 let nazaj se je našel en pacient, ki nas je na iskalki prekinil in se začel dreti na nas, kako vsako leto pobere 200kil pasjega dreka in kako njegove krave, katerih ima ogromno, vseeno ne jejo sena s travnikov z območja na katerem smo takrat bili ipd...

Malo naprej nas ustavi njegov sosed, ki pove, da ima tip seno samo v glavi in, da krav že 10 let nima več.

Tip je bil pač seronja. Tako kot ti.

Bluzi, naklada, kvazi pametuje... v resnici pa votel.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Ne bo držalo. stardec ne sovraži pse. Pravzaprav, stardec ne sovraži nikogar. Stardec ima tudi svojga psa. Ampak stardec svojga psa ne vlači srat na tujo lastnino in s svojim psom ne nadleguje po plažah, po ulici, gostilnah....ostalih ljudi, ker stardec ima psa zase ne za druge. In stardec ve kaj se spodobi in kaj ne in kaj je fer do drugih in kaj ne. Mestni in hišni pesjanarji pa tega ne veste oziroma ne vedo, zato ste potrebni določenih vzgojnih lekcij. Nič druzga. Samo reda vas učim. Danes imajo največ psov ravno tisti, ki jih nimajo kje imet in danes imajo psa zaradi tega, ker je moderno imeti psa, ne za to ker bi imeli psa tako salamensko radi. Pravzaprav imajo danes psa v bajtah tisti, ki ne marajo ljudi. Tisti, ki ne mara ljudi, se zateka po ljubezen in razumevanje k psom. Pes bo naredil vse v zameno za spehod in hrano. Današnji pesjanarji, ki se izdajajo za pasjeljubce, so v resnici pohabljevalci živalske vrste in ljudomrzneži.
.
Pa še tisto o dreku v travnatih balah.
Če se pasji drek znajde v travnati bali, se ta bala pokvari ali pa trava smrdi. Če trava smrdi po pasjem dreku, jo konj ne bo žrl. Seno pomešano s pasjim drekom je zanič.
Če ti misliš, da pasji drek v bali sena ni problem, le zakaj ti ne žreš solate s pasjim drekom?

467716-post_slo.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz ti bom partizane spustil tja v tvojo ogrado in okoli, še prosil boš, da se pesi vrnejo.

Zakaj pa imaš ti konje stardec? to je šele brezvezna žival, nekoristna in potratna v današnjih časih, samo zaradi mode.

Špilaš nekega šerifa na ranču s kljuseti, ki niso niti za klobase?
Jaz imam konje za hobi in jaz imam konje na svoji lastnini, da se pasejo na MOJEM pašniku, da se ne bo zarasel v grmovje.. Jaz konje ne peljem srat na sosedov vrt ali njivo in jaz konje ne peljem sabo na morje na plažo ,v gostilno, v hotel po ulici.... med ljudi. Skratka, jaz imam DOVOLJ LASTNEGA prostora za svojo žival in za svoj hobi.

Skratka prepucavanje s kljuseti, ker si to videl pri sosedu.

In ker jim daješ drek jest, so konji slabi, in spet so drugi krivi.
Jaz imam žival, ker jo imam kje imet. Imam SVOJ prostor in na svojem prostoru sem jaz gospodar, ne pa en rdeči snečer ali pa kakšen lenuharski pesjanar.

I

Izbrisan uporabnik #488

Žival imaš zaradi šminke, ne znaš z njo delat, je ne hraniš pravilno (z drekom), zato pa je rezultat kot je.

Si zrel za prijavo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kdo si ti, da mi boš razlagal zakaj imam psa?
Jaz sem nekdo, ki je naštudiral vas pesjanarje u nulo. In jaz sem nekdo, katerega vi pesjanarji s svojimi psi povsod nadlegujete in mi delate škodo. Nihče v mestu si ne nabavi psa, ker bi imel preveč dela. Te takozvane "hišne" pse si nabavijo lenuhi, ker se dolgočasijo in ker pod milim nebom nimajo kaj pametnega počet. Pse si takozvani pasjeljubci nabavijo zato, ker ne marajo ljudi.
In psa imajo razni brezvezniki, ker je imeti psa moderno in zato, da se s z raznimi čudnimi pasmami in pokvečenimi pasjimi spakami hvalijo, da imajo pa drugačnega psa od drugih. Bolj ko je pes grd in pohabljen, bolj je ta "pes"moderen

Ene 7 let nazaj se je našel en pacient, ki nas je na iskalki prekinil in se začel dreti na nas, kako vsako leto pobere 200kil pasjega dreka in kako njegove krave, katerih ima ogromno, vseeno ne jejo sena s travnikov z območja na katerem smo takrat bili ipd...

Malo naprej nas ustavi njegov sosed, ki pove, da ima tip seno samo v glavi in, da krav že 10 let nima več.

Tip je bil pač seronja. Tako kot ti.

Bluzi, naklada, kvazi pametuje... v resnici pa votel.
Tudi če je tip res bluzil, ti vseeno nimaš nobene pravice hodit po njegovem travniku in srat po njegovi lastnini.
Tudi če tip svojega travnika ne uporablja za pridelovanje krme, ti vseeno nimaš nobene pravice srat gor. Če ti ne uporabljaš svojih možganov to še ne pomeni, da se ti potem lahko vsak poserje na glavo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nikoli nič delal, živel na naš račun, zdaj pa ranč in prepucavanje s konji.

In ga motijo drekec kužka, ki bi ga najraje ubil.

Podobno kot domnevni pasji hotel.

Kaj šele s konji delaš, da ne serjejo in morajo cel dan držati.

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mogoče napiši opozorilo, da je na travniku uporabljeno fitofarmacevtsko sredstvo WÜLFEL (vaba za voluharje, ne vem kaka je, ampak oni tudi ne). Dodaj, da je po nekaterih znanih podatkih lahko usoden za pse in naj ti ne hodijo na zemljišče. Ali pa poglej na fito info za kako drugo sredstvo.

Tole bo še najbolj kulturno.

Hvala za idejo.
Da ne boš nasedel!!! Če boš tre tiral svojo parcelo boš moral v primeru pogina psa dokazovati, da si opozoril mimoidoče, da je parcela tretirana z nevarnim sredstvom. Če ti ne bo uspelo to dokazati boš zasigurno dobil prijavo in posledično boš moral pokriti tako stroške zdravljenja kot odškodnino za psa. Tak primer je bil ko je KiS na Lukovici tretiral s strupom svoj zagrajen sadovnjak.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nikoli nič delal, živel na naš račun, zdaj pa ranč in prepucavanje s konji.

In ga motijo drekec kužka, ki bi ga najraje ubil.

Podobno kot domnevni pasji hotel.

Kaj šele s konji delaš, da ne serjejo in morajo cel dan držati.
Eh snečko ti si en kljukec.
Če kdo tukaj živi na tuj račun in če kdo tukaj opravlja nečastno delo, si to ti. Ti, kot plačanec, širiš laži in zagovarjaš ter ščitiš kriminalce in zločince. Ti za plačilo od tvojih naročnikov zločincev, opravljaš umazano delo in žrtve pehaš v dodatno nesrečo. Tvoje delo je umazano nečastno in pokvarjeno. Za denar si pripravljen tajit resnico in za denar si pripravljen zagovarjati zločine zločince in laž.
Snečko, ti si tukaj zadnji, ampak res čisto zadnji, ki bi lahko komurkoli očital življenje na tuj račun.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tako je, jelenu in srni pustim.
Prvič zato, ker drek rastlinojedcev še zdaleč ni tako smrdeč in "strupen" drugič pa zato, ker sem jaz tisti, ki odločam kaj bom na svoji zemlji komu dovolil in komu ne.
Kaj jaz na svoji lastnini komu dovolilim, ne odloča en pesjanar niti ne odločaš ti, snečko veš.
mene pa jezijo konjeniki ki ne pospravljajo za svojimi konji ko se sprehajajo po gozdnih poteh. ko ti spusti 10 kil dreka ki je tam še en mesec. precej hujše kot pasji drek. večji bolj smrdi in več časa ostane.

Mene pa drek v hosti ne moti, ker tam ne rabim kosit. Še posebno me ne moti, če hosta ni moja.

Mogoče, sem s tem pisanje prehitro doumneval, da s konji serješ po drugih parcelah, ker te pač ne moti drek v hostah.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Prvič zato, ker drek rastlinojedcev še zdaleč ni tako smrdeč in "strupen" drugič pa zato, ker sem jaz tisti, ki odločam kaj bom na svoji zemlji komu dovolil in komu ne.
Kaj jaz na svoji lastnini komu dovolilim, ne odloča en pesjanar niti ne odločaš ti, snečko veš.
mene pa jezijo konjeniki ki ne pospravljajo za svojimi konji ko se sprehajajo po gozdnih poteh. ko ti spusti 10 kil dreka ki je tam še en mesec. precej hujše kot pasji drek. večji bolj smrdi in več časa ostane.

Mene pa drek v hosti ne moti, ker tam ne rabim kosit. Še posebno me ne moti, če hosta ni moja.

Mogoče, sem s tem pisanje prehitro doumneval, da s konji serješ po drugih parcelah, ker te pač ne moti drek v hostah.
Bodi pošten do sebe in do vseh ostalih.
Konjskega dreka je v primerjavi s pasjim daleko daleko manj.
Saj do pred 15, 20 let sploh še ni bilo problema s temi pasjimi dreki. Sem ter tja se je našel kak pasji drek in to še ni bilo problematično.
Poglej danes. Vsak brezveznik ima v bloku ali stanovanju, po enega dva ali še več psov. In tile nimajo NIKAKRŠNEGA SVOJEGA lastnega prostora za svojo žival. A je pred 20 leti kdo vlekel cucka na morje na plažo ali v gostilno? Zdaj bedaki v naročju pestvajo cucka kamorkoli gredo in zdaj sploh ne moreš več normalno hodit po pločniku, ker se moraš neprestano umikat cikcakajočim psom in pazit, da ne boš drek pohodil. Pa vsi pravijo da dreke za svojimi psi pobirajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Saj do pred 15, 20 let sploh še ni bilo problema s temi pasjimi dreki. Sem ter tja se je našel kak pasji drek in to še ni bilo problematično.
Poglej danes. Vsak brezveznik ima v bloku ali stanovanju, po enega dva ali še več psov. In tile nimajo NIKAKRŠNEGA SVOJEGA lastnega prostora za svojo žival. A je pred 20 leti kdo vlekel cucka na morje na plažo ali v gostilno? Zdaj bedaki v naročju pestvajo cucka kamorkoli gredo in zdaj sploh ne moreš več normalno hodit po pločniku, ker se moraš neprestano umikat cikcakajočim psom in pazit, da ne boš drek pohodil. Pa vsi pravijo da dreke za svojimi psi pobirajo.

Konjski drek je problem, danes je konjev več. Tu ko se sprehajam, občasno srečujem tudi jahače, ki dreka ne pobirajo.
Tega pred leti praktično ni bilo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Konjski drek je problem, danes je konjev več. Tu ko se sprehajam, občasno srečujem tudi jahače, ki dreka ne pobirajo.
Tega pred leti praktično ni bilo.
Reciva, da ti verjamem, čeprav ti ne.
A ti konji serjejo po tvoji lastnini, na tvoj vrt, tvojo solato.....?
Če ja, potem boš ti to že uredil, saj si pravnik, advokat. In to tak, da ga ni para.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si ja, še dreka okol hiše si ne znaš urediti
hysterical-1.gif
Znam ga že, ampak ga ne smem.
Ampak bom že uredil, nč bat. Saj veš, lukenj v pravnem sistemu je dovolj.