Opozorilo lastnikom 4 nožnih generatorjev dreka?

I

Izbrisan uporabnik #488

Serjejo na površini, ki je javno dobro, torej ni privat lastnina, ampak javno dobro = od nas vseh.

p.s.
V Sloveniji nimamo advokatov, to bi pa že lahko vedel

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

p.s.
V Sloveniji nimamo advokatov, to bi pa že lahko vedel
Takšne, ki bi bili kaj prida, res ne.
Če si ti vzorčen primer slovenskega advokata, potem ni čudno, da je pravna država tam kjer je. V pasjem dreku.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti pravim, da v Sloveniji nimamo advokatov, ampak le odvetnike.

Najhuje je, da tega ne vedo celo nekateri odvetniki in imajo table "advokat"
smile-1.gif

Ampak lej, problem imaš ti, moti te drek, ne ukrepaš in jamraš po forumu.

Mene konjski drek ne moti, me pa moti drek kmetov, ki ga na cesto zmečejo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

Kdo pravi, da ne ukrepam?
To kar tukaj pišem, ni jamranje. To je seznanjanje s problematiko. Pač debatiramo.
Več kot bo takšnih in podobnih debat, prej lahko računamo na kakšen državni ukrep na to vižo.
Tud mene moti, če kmet ne pospravi ceste za sabo. Ampak njega nekako razumem. Se pač kmet peha za svoj kruh in za hrano vseh, ki jo kmet pridela. Kmet opravlja koristno delo, prideluje hrano.
En pesjanar iz bloka, pa s svojim psom ne dela nič koristnega. Samo za sranje in zgago so tile mestni pesjanarji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kmeta razumeš? ko na njegovem dreku pade kolesar ali motorist in se ubije...

Ja lepo.

Daj si raje omisli osle in mule, se boste dobro razumeli.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

To kar tukaj pišem, ni jamranje. To je seznanjanje s problematiko. Pač debatiramo.
Več kot bo takšnih in podobnih debat, prej lahko računamo na kakšen državni ukrep na to vižo.
Tud mene moti, če kmet ne pospravi ceste za sabo. Ampak njega nekako razumem. Se pač kmet peha za svoj kruh in za hrano vseh, ki jo kmet pridela. Kmet opravlja koristno delo, prideluje hrano.
En pesjanar iz bloka, pa s svojim psom ne dela nič koristnega. Samo za sranje in zgago so tile mestni pesjanarji.
človek se sprehaja da ostane fit in manj obremenjuje zdravstveni sistem pa še hrano za pjesa kupuje in s tega plačuje davek. razen tega naj bi psi blažili stres kar še dodatno razbremeni zdravstveni sistem.
zgleda da so pjesi bolj koristni kot tvoja kljuseta ki jih imaš rad in jih vrjeno ne predelaš v salame...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
človek se sprehaja da ostane fit in manj obremenjuje zdravstveni sistem pa še hrano za pjesa kupuje in s tega plačuje davek. razen tega naj bi psi blažili stres kar še dodatno razbremeni zdravstveni sistem.
zgleda da so pjesi bolj koristni kot tvoja kljuseta ki jih imaš rad in jih vrjeno ne predelaš v salame...
467716-post_slo.gif

Stardec pa dobi subvencije ravno od teh pasjeljubcev iz blokov, pa penzijo tudi.....v resnici ravno ti blokarji živijo njega
si slišu stari , ne grizi roke ki te hrani
rolleyes-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj pa pes mora imeti neko ovratnico, za identifikacijo? Ulovit ga, in potem obremenit lastnika. Če pa je nima, pa ga predat živinozdravniku, za odstrel.
Norec.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Po vaši logiki je kriv avto v primeru nesreče in ne šofer, ki ga vozi.
stupid-1.gif
Krivi so neodgovorni lastniki in ne pes.
Pes je postal škodljivec. Kot npr muhe, hrošč,i uši, komarji, podgane, polži, voluharji itd.....in škodljivce se zatira.
Norce, kot si ti, tudi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

A brez posranega cucka se pa ne znaš sprehajat in ostati fit? Če za sabo ne puščaš kupe pasjega dreka si v stresu?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Nasvet za Patriota.

Menda je nadležne ptice uspešno pregnala silhueta ujede.

Predlagam, da proti nadležnim psom uporabiš silhueto Stardeca.

grin1.gif

Qrc, pastirička je pogruntala prevaro in se vrnila.
uf-1.gif