To se ne more zgodit, ker cvička nikoli ne moreš spit preveč. Ga je zmeraj premalo.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
patriot,&stardec
ko spiješ preveč cvička (senzorji za ravnotežje odpovejo) tudi ti postaneš 4 nožni generator dreka.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
9 strani prerekanja in izpodbijanja stardeca. Pa kaj ljudje vam tukaj ni jasno? Prvat travnik ali privat spalnica. Kje je tukaj iz lastniškega pogleda razlika? A vi tudi pustite, da vam sosedovi cucki po spalnici serjejo. Če ja, povejte kdaj bo še vaša žena v njej spala, pa pridem še jaz na obisk? A bo potem lažje za razumet?
Sam sem imel psa, in imam rad živali. Vendar si ga zedaj zaradi načina življenja ne morem privoščit in ga zato nimam. Ena od razlogov je to, da sem se preslil na manjšo parcelo, kjer več ni prostora za pasje sranje. Če imaš psa, pobiraj za njim iztrebke! Tukaj ni debate! Kakor so tudi konjeljubci dolžni ščistit za seboj na tujih površinah.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In kako boš to kontroliral in kaznoval? A misliš, da bo nekakšen redar ali policaj priletel k tebi domov takoj za vsak pasji drek?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja saj zato pa sem rekel, da poiskati in bremeniti lastnika.
Dobro bi tudi bilo zakonsko urediti to sranje psov, z nekim prekrškom ali podobno, torej da se lastniku nalaga kazen, če se pes poserje drugje; na javnih in zasebnih površinah.
Saj zato pa se tem pesjanarjem jebe, ker vedo, da jim praktično nihče nič ne more. A boš zdaj dežural in ponoči kontroliral kdo ti okol tvoje bajte serje, pa polcijo klical.
Enostavno bi bilo treba sprejet nek zakon, da tisti, ki nimajo DOVOLJ svojega LASTNEGA prostora ali vrta, ne sme imet psa. Pes rabi prostor in pes mora srat. Če lastnik psa, svojega prostora nima, ne sme imet psa. Pika.
Si fukjenCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Sam se moraš poscat, potem ne bo drugim psom pasalo, da bi še onl.
Citat:
Če imaš psa, pobiraj za njim iztrebke!
Dobro veš, kateri izrazi so primerni, kateri pa žaljivi. Ne glumi.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Psa se lahko imenuje na več načinov. Če se ob tem čutiš kaj prizadet, se raje malo zamisli nad sabo.
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Nekateri ste tako low, da niste niti sposobni (oz. nočete) psov imenovati 'psi'. Podlo, kaže na vašo nizkotnost.