Opozorilo lastnikom 4 nožnih generatorjev dreka?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Ni čist tko, ker je cesta usrana še par dni, smrdi na lep sončen dan po greznici, da je veselje in ups,aja, ves svinjak, ki ga zlije na travnik (ja vsi antibiotiki in vsa svinjarija, ki jo futra živalim) konča v podtalnici, ki ni njegova.
Napisal si nekaj kar v tri dni in brez repa in glave. Z vozilom uničiti cesto je prekršek, ki se kaznuje kot vsak drug, kazen sploh ni mala in te kazni se delijo. Prekrški se delajo v vseh skupinah ljudi.
Antibiotike si verjetno ti jedel in ti je malo udarilo v glavo
sprasujem se.gif
Živini se jih malo težje daje, pri nas jih predpiše samo veterinar. Če jih kdo pripelje preko meje, je to spet prekršek, ki je kazniv in ljudje so že bili kaznovani zato. Vse ostalo, kar se krmi živalim: kmetje praviloma niso uvozniki. Če kdo pripelje "svinjarijo" v Slovenijo, so to predvsem trgovci.
Težava je, da se prekrškov na strani lastnikov malih živali izven mestnih središč praktično ne kaznuje. Nekaj ljudi tukaj, denimo forumski "pravnik", pa misli, da sploh ne gre za prekršek.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
''Župan Menard je moral odgovarjati na vprašanje, kako bo uredil sprehajališča za pse. Kmetje so namreč ogorčeni, da bodo morali plačevati davke za svoja zemljišča, medtem ko bodo sprehajalci vsevprek nenadzorovano vodili pse. Pasji iztrebki so namreč velika težava pri košnji travnikov, saj onesnažujejo krmo. Odgovor župana je bil, da lahko inšpektor nadzoruje le površine v občinski lasti, medtem ko morajo lastniki zemljišč poskrbeti za svoj nadzor. Strinja se, da številni lastniki psov niso vzgojeni, da bi pobirali pasje iztrebke.''

klik

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs...

fak, kakšna drama zarad teh pasjih drekov...

Ko v čveku malo zamre aktivnost, napiši temo o pasjih drekih, mučenju živali, kaj o jamah iz 2. sv, ali pa kaj o rdečih in belih. In gremo spet jovo na novo že 100x prežvečeno temo še enkrat mlet, in ko se vsi akterji utrudijo, in se jim ne da več tipkat, gre tema nezaključena v pozabo... pa zanimivo je, da smo zmeri isti akterji v temah...

Stardec recimo odkrito sovraži pse in vse kar se vrti okoli njih, tko da je že prov nadležen s tem svojim pametovanjem. Ubistvu pa sploh niso dreki problem, ampak on sam, ker mu je dolgčas in ga moti čisto vse kar ni prav po njegovem mnenju. Pred psi ima mogoče celo paranojo. Se spomnite teme o hotelu na Voglu in psih?

In ker se veterinarju ne da ukvarjat kaj dost z virom bolezni, je najlažji izgovor da je pes kriv. Tole je bilo sicer aktualno par let nazaj, zdej se pa nič več ne govori o tem... le zakaj ne?

Pred 10 leti se ni noben obremenjeval zarad teh drekov, pol je pa kar naenkrat postal svetovni problem.

Ne bo držalo. stardec ne sovraži pse. Pravzaprav, stardec ne sovraži nikogar. Stardec ima tudi svojga psa. Ampak stardec svojga psa ne vlači srat na tujo lastnino in s svojim psom ne nadleguje po plažah, po ulici, gostilnah....ostalih ljudi, ker stardec ima psa zase ne za druge. In stardec ve kaj se spodobi in kaj ne in kaj je fer do drugih in kaj ne. Mestni in hišni pesjanarji pa tega ne veste oziroma ne vedo, zato ste potrebni določenih vzgojnih lekcij. Nič druzga. Samo reda vas učim. Danes imajo največ psov ravno tisti, ki jih nimajo kje imet in danes imajo psa zaradi tega, ker je moderno imeti psa, ne za to ker bi imeli psa tako salamensko radi. Pravzaprav imajo danes psa v bajtah tisti, ki ne marajo ljudi. Tisti, ki ne mara ljudi, se zateka po ljubezen in razumevanje k psom. Pes bo naredil vse v zameno za spehod in hrano. Današnji pesjanarji, ki se izdajajo za pasjeljubce, so v resnici pohabljevalci živalske vrste in ljudomrzneži.
.
Pa še tisto o dreku v travnatih balah.
Če se pasji drek znajde v travnati bali, se ta bala pokvari ali pa trava smrdi. Če trava smrdi po pasjem dreku, jo konj ne bo žrl. Seno pomešano s pasjim drekom je zanič.
Če ti misliš, da pasji drek v bali sena ni problem, le zakaj ti ne žreš solate s pasjim drekom?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Pes na travniku lahko serje
Lahko, ampak na lastnikovem, al pa tvojem, če želiš. . Jaz mu na mojem ne dovolim.

Jelenu in srni pa pustiš?

Ne butla špilat s travnikom.
Tako je, jelenu in srni pustim.
Prvič zato, ker drek rastlinojedcev še zdaleč ni tako smrdeč in "strupen" drugič pa zato, ker sem jaz tisti, ki odločam kaj bom na svoji zemlji komu dovolil in komu ne.
Kaj jaz na svoji lastnini komu dovolilim, ne odloča en pesjanar niti ne odločaš ti, snečko veš.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Prvič zato, ker drek rastlinojedcev še zdaleč ni tako smrdeč in "strupen" drugič pa zato, ker sem jaz tisti, ki odločam kaj bom na svoji zemlji komu dovolil in komu ne.
Kaj jaz na svoji lastnini komu dovolilim, ne odloča en pesjanar niti ne odločaš ti, snečko veš.
mene pa jezijo konjeniki ki ne pospravljajo za svojimi konji ko se sprehajajo po gozdnih poteh. ko ti spusti 10 kil dreka ki je tam še en mesec. precej hujše kot pasji drek. večji bolj smrdi in več časa ostane.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kdo si ti, da mi boš razlagal zakaj imam psa?
Jaz sem nekdo, ki je naštudiral vas pesjanarje u nulo. In jaz sem nekdo, katerega vi pesjanarji s svojimi psi povsod nadlegujete in mi delate škodo. Nihče v mestu si ne nabavi psa, ker bi imel preveč dela. Te takozvane "hišne" pse si nabavijo lenuhi, ker se dolgočasijo in ker pod milim nebom nimajo kaj pametnega počet. Pse si takozvani pasjeljubci nabavijo zato, ker ne marajo ljudi.
In psa imajo razni brezvezniki, ker je imeti psa moderno in zato, da se s z raznimi čudnimi pasmami in pokvečenimi pasjimi spakami hvalijo, da imajo pa drugačnega psa od drugih. Bolj ko je pes grd in pohabljen, bolj je ta "pes"moderen

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
mene pa jezijo konjeniki ki ne pospravljajo za svojimi konji ko se sprehajajo po gozdnih poteh. ko ti spusti 10 kil dreka ki je tam še en mesec. precej hujše kot pasji drek. večji bolj smrdi in več časa ostane.

To sem jaz enkrat napisal med komentarje na radiu Krka, ko je bil prispevek o neki konjski prireditvi, če so pospravili dreke za sabo al so jih pustili kot ponavadi. Da ti vidiš, kako so vsipali konjeljubci po meni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz ti bom partizane spustil tja v tvojo ogrado in okoli, še prosil boš, da se pesi vrnejo.

Zakaj pa imaš ti konje stardec? to je šele brezvezna žival, nekoristna in potratna v današnjih časih, samo zaradi mode.

Špilaš nekega šerifa na ranču s kljuseti, ki niso niti za klobase?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Mene pa drek v hosti ne moti, ker tam ne rabim kosit. Še posebno me ne moti, če hosta ni moja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Lahko, ampak na lastnikovem, al pa tvojem, če želiš. . Jaz mu na mojem ne dovolim.

Ogradi si svojo lastnino in nehaj utrujati sprehajalcem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz ti bom partizane spustil tja v tvojo ogrado in okoli, še prosil boš, da se pesi vrnejo.

Zakaj pa imaš ti konje stardec? to je šele brezvezna žival, nekoristna in potratna v današnjih časih, samo zaradi mode.

Jaz imam konje za hobi in jaz imam konje na svoji lastnini, da se pasejo na MOJEM pašniku, da se ne bo zarasel v grmovje.. Jaz konje ne peljem srat na sosedov vrt ali njivo in jaz konje ne peljem sabo na morje na plažo ,v gostilno, v hotel po ulici.... med ljudi. Skratka, jaz imam DOVOLJ LASTNEGA prostora za svojo žival in za svoj hobi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Mene pa drek v hosti ne moti, ker tam ne rabim kosit. Še posebno me ne moti, če hosta ni moja.
kaj me briga kaj tebe moti. mene moti ker se tam sprehajam! gozdna pot je javna.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Jaz imam konje za hobi in jaz imam konje na svoji lastnini, da se pasejo na MOJEM pašniku, da se ne bo zarasel v grmovje.. Jaz konje ne peljem srat na sosedov vrt ali njivo in jaz konje ne peljem sabo na morje na plažo ,v gostilno, v hotel po ulici.... med ljudi. Skratka, jaz imam DOVOLJ LASTNEGA prostora za svojo žival in za svoj hobi.

Skratka prepucavanje s kljuseti, ker si to videl pri sosedu.

In ker jim daješ drek jest, so konji slabi, in spet so drugi krivi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ogradi si svojo lastnino in nehaj utrujati sprehajalcem.
Jaz svoje lastnine zaradi pesjanarjev nisem dolžen ograjevat. Psetarji pa so dolžni dreke za svojim psom pospravljat in nisem jim dal pravice hodit in srat po moji lastnini.
Kapišlkaš snečko in nehaj utrujat s svojim podkupljenim komunističnim kozlanjem.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Torej, ti drugim po parcelah lahko serješ, drugi po tvoji ne smejo? SEj vem, da si pravkator, pa občasno celo popestriš Alter..ampak stari take kot pa zadnji čas strelaš, pa ne vem no. Se ti je skisalo?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

kaj me briga kaj tebe moti. mene moti ker se tam sprehajam! gozdna pot je javna.
Sprehajaj se, kdo ti brani?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Torej, ti drugim po parcelah lahko serješ, drugi po tvoji ne smejo? SEj vem, da si pravkator, pa občasno celo popestriš Alter..ampak stari take kot pa zadnji čas strelaš, pa ne vem no. Se ti je skisalo?
Kje si ti slišal, da jaz serjem po tujih parcelah?
A nisem že vsaj 10x napisal, da imam jaz svoje živali na svojem.