Opel Insignia

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Komentarji o avtu?

Prejšnji vikend sem jih videl na cesti (par komadov belih - en za drugim v smeri proti dolenjski)...pa moram rečt da je bila oblika zelo dopadljiva (sem kar malo zazijal, ko sem videl značko
evil.gif
)

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sosed, serviser pri Trobcu pravi, da je všečen avto, ampak da ga preje kot čez 4 leta ne bo kupil (da odpravijo vse felerje in da se dejansko izkaže kvaliteta..)

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
končno imam po dveh neuspelih generacijah nov cilj, kaj spravit v garažo.
se mi pa še zdaj toži po tastari vectri letnik 1991, ki me nikoli ni pustila na cedilu. druga 1999 letnik je bila veliko sranje, za tretjo generacijo se nisem odločil (grda), zdaj pa me spet mika, da bi se vozil v "strelici".
meni je lep in po mojem ni zaman evropski avto leta. ne pa slovenčki, ko spet zberemo golfa.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
meni je lep in po mojem ni zaman evropski avto leta. ne pa slovenčki, ko spet zberemo golfa.

Golf je bil na 2. mestu v evropi, pri nas pa Insignije ni bilo v glasovanju, ker se še ni prodajala lani. Torej smo izbrali isto kot ostali.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
(da odpravijo vse felerje in da se dejansko izkaže kvaliteta..)

a pa je to sploh možno pri Oplu???
shocked-1.gif

men je tud oblikovno všeč. zadek ima kar malo od bmw 6, a se vam ne zdi? Za to ceno je kar uredu avto!

sicer kupil ga ne bom nikdar, sam tko...

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

Golf je bil na 2. mestu v evropi, pri nas pa Insignije ni bilo v glasovanju, ker se še ni prodajala lani. Torej smo izbrali isto kot ostali.

Zmotil si se!
ne-ne-1.gif

Golf je bil na tretjem mestu, druga je bila Ford Fiesta.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
eni ste malo zadaj, kar se tiče oplov. Zadnji modeli so kar se tiče napak, rje ipd. čisto nasprotje svojih predhodnikov. delajo kot urce. res pa je da slabega slovesa še dolgo ne bodo izgubili

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ko sem gledal neke slike na netu mi je bla kul, v živo je bla pa zlo korejska črna z polno kroma.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Meni pa svetovno zgleda. Najprej sem pomislil da je zunaj kak novi Lexus...potem pa opazim Zastavin znak...
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

Zmotil si se!
ne-ne-1.gif

Golf je bil na tretjem mestu, druga je bila Ford Fiesta.

Se opravičujem, pozabil sem na Fiesto. Sicer pa tudi ta ni bila v izboru, tako da smo potemtakem še vedno izbrali enako kot ostali.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
po voznih lasnostih verjetno res
mondeu nikoli ne odpustim majavega naslona za roke in še kakšnega lapsusa
nikoli

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma novi Mondeo je oblikovno brezvezen. Tako dolgočasnega avta že dolgo ne. Ob predstavitvi mi je bil všeč, zdaj po 2eh letih se mi zdi prežvečen. Po isti poti gre C5. Pri BMWjih je ravno obratno, ob predstavitvi se krešejo mnenja, z leti pa postanejo očem prijazni in aktualni.