Citat:
Evening AndY1,
I apologize again for the experience today! I wanted to let you know that there should be a BCM (Body Control Module) software update for your Ampera. Your dealership should be able to check in the system for that update. That may or may not help but it's a start.
Also could you share with me your VIN? I would like to see what I can possibly assist with.
Thank you,
-Ian Chevrolet EV Customer Service
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Saj ti bodo dali kakšen nadomestni avto ???
Imamo še Xsaro Picasso, tako da bomo vozili to. Edino, kar smo morali včeraj na hitro narediti je to, da smo jo obuli v zimske gume, ker je bila parkirana v kleti za čez zimo, ker smo izključno uporabljali Ampero. Sicer pa, mi pripada nadomestni avto za ta čas? Ker ko sem to omenil, so rekli, da le, če imam krit nadomestni avto preko kaska, kar imam, ampak če ni nuje, ga ne bi koristil, ker imamo še Xsaro.
Drugače pa, tudi če bi dobil drugo Ampero za voziti v vmesnem času, je itak ne bi mogel polniti, ker mi moja stoji na mojem parkirnem mesti v garaži, premakniti se pa je ne da.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Najbolj zoprno je, ker je avto parkiran v drugi kleti garaže, kjer ga ne morejo naložiti, da bi ga odpeljali na servis, iz Park prestave pa se ga ne da prestaviti in je avto praktično priklenjen na moje parkirno mesto.
Citat:
Uporabnik edup pravi:
Lepo da ti nudijo suport in ti pomagajo če te doleti tak problem. Ali bi lahko program naložil na telefon potem pa preko OBD Bluetooth vmesnika prenesel na Ampero?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Dvomim, da ima kdo 100m že pripravljenega kabla.
Lost, koliko pa so taki software update-i ponavadi veliki? 1MB, več?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Dvomim, da ima kdo 100m že pripravljenega kabla.
Lost, koliko pa so taki software update-i ponavadi veliki? 1MB, več?
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pa serviser ne more tega update-a prinesti na prenosniku in zadevo urediti "offline"?