Lahko na AT Vis vidijo, če je prej vozilo bilo registrirano v tujini? Nekaterim švercarjem, ki uvažajo avte, nekako uspe zmutit, da mu ob prvi registraciji v Sloveniji vnesejo v sistem, kot da je vozilo nasploh prvič registrirano in ima datume prve registracije in prve registracije v Sloveniji enake v prometnem dovoljenju. S tem mu prikrojijo tudi letnik, ker se leto prve registracije tretira tudi kot letnik vozila. Ko preveriš vin številko in dobiš leto izdelave vozila, pa pa prodajajo zgodbice, da je vozilo 3 leta stalo v salonu, v resnici pa je v tistih zbrisanih prvih treh letih naredilo kar nekaj desettisoč kilometrov.Še ena informacija od Guinessa ravnokar. Na AT Vis so preverili VIN številko in avto je dejansko 2012 leto izdelave, kar pomeni, da je tri leta nekje stal. Če ga je lastnik kupil po polni ceni (kar je včeraj navedel), je bila to velika napaka, ker za znanca sem uspel zelo zbiti ceno za Ampero, ki je leto in pol stala v salonu AT Vis (bila je postavljena v salon za mojo Ampero, ki je bila prva Ampera v salonu AT Vis).
lepo bo nekoga nategnil .Zbudi se Darjan. Ne poznaš lastnika, jaz pa ga in pozabi na tvoje sanje - mu ni treba.
ali pa je iskal takega kupcakaj te vem, za pametn denar je za vzet. beri: dober popust.
kolega je tudi tako eno 6ko bmwja kupil, mal pobskal zgodovino, ugotovil precej neskladnosti itd. in lepo možakarju rekel, da je pač njemu avto vreden 35% manj, kot lastnikova cena. Take it or leavit. Ded ga je potem vseeno njemu prodal, vejretno s cmokom v grlu, ampak vseeno.
Pa še cd z glasbeno željo ti pusti v desnem predalu ne?Saj 18900 niti ni vreden avto, tudi če ne bi imel teh problemov. Realna cena je okoli 13