Zanimiva tema,to z to Ampero.Kosem sam gledal te avte sem nameraval kupiti eno iz ah.V MS.Bila je testna zato nisem hotel plačati polne cene.Oni so sesklicevali,da pa itak dobim subvencijo in niso hoteli spustit cene.Zato sem gledal Volta iz tujine,kjer je bla mamljiva cena a je bil uvožen preko luže najel sem uvoznika ,kateri je zadevo pregledal in mi odsvetoval nakup.Voltu bi moral menjati zadnje luči smernike,...Zaradi "Slonenskih"zakonov.Zato sem malo počakal in zbarantal za to Amperco,katero imam sedaj.Glede servisov sem se pa prejšnji teden zanimal in garancija ode,če po enem mesecu po roku za servis ne pripelješ avta na URADNI SERVIS.Še enkrat Hvala Andiju za pohvale Amper KUPIL IN SE PREPRIČAL O SUPER VOZILU:nevem se ne ukvarjam s cenami amper. Samo pač sem napisal, da je tak fajn prodajalec in ti še glasbeno izpolni.
Pa ne ga prodat.bulletproof avto, eni smo res lahko srečni, da smo ga kupili "ob pravem času".
škoda, da bo tako hitro šel od hiše
Drži.Res je tudi,da za dolge relacije res ni prijetno poslušat tuljenja generatorja sploh,ker smo se navadili tišine EV na krajših relacijah.Za kuča poso varianto je top, da pa bi človek šel brezbrižno na izlete, pa zataji. Poraba na AC pri normalni hitrosti je previsoka. Da pa bi takrat uporabil ICE, pa pridem na koncu na višjo porabo kot nek normalen bencin ICE, in se ne splača.
Bo verjetno ceneje, če si kupiš dva avta... en traktor za izlete in enega čistega električarja za službo. Hmm hmm... dvomimZa kuča poso varianto je top, da pa bi človek šel brezbrižno na izlete, pa zataji. Poraba na AC pri normalni hitrosti je previsoka. Da pa bi takrat uporabil ICE, pa pridem na koncu na višjo porabo kot nek normalen bencin ICE, in se ne splača.
To je res, ampak jaz sem imel občutek, da je govora o rabljenih Amperah, ki so res poceni in dobiš veliko avta za malo denarja in pri takem nakupu res ne moreš zgrešiti.
Seveda, moraš avto malo preveriti (kot npr. tole MB Ampero), ampak dejansko za 12kEUR dobiš zelo dober rabljen avto, ki se je dejansko že amortiziral.
Darjan je dobil Volta, če se prav spomnim, za 12kEUR.
Drugače je pa tudi 15kEUR ugodna cena glede na to, da je nova stala 45kEUR.
Dvomim da je električar bistveno cenejši na prevoženi km kot ICE. Zna pa biti nujen zaradi "politike onesnaževanja mest"