one night stand...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Samo namig:

poleg dolžine je verjetno (?) pomemben tudi obseg ...

Noker

ma ne me basat
bonk.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ko se zenske zacnejo menit o cm....? sploh ne najdem primerjave, o cem bi se lahko moski menli... štrikanju? pa še to imamo verjetno več predstave ...
wink-1.gif

mišek....kolko si pa ti star?? a si se še učil cirilico v OŠ....ali je to zate predpotopna zadeva
grims-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če bi te jaz basal, se ne bi takole šopirila po forumu ...
evil.gif

Drugače pa piše, da gre samo za namig. Matr, a ne uporabljaš excella, kjer ti v nos skače tisti namig, ampak, ko ga šljivi, jest tisto že vse vem ...
evil.gif
)

Noker

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Aja kako je čutit 20cm batino? Fino, samo pol je problem če seksaš z nekom ki ima manjšega in ti ni dost več. In pol iščeš....
tongue-1.gif

Jap, s Cayenna je težko it na Fiat 500
hysterical-1.gif

Pa tipi, dejte si že dopovedat, da če nimate tistih "povprečnih" 15, da ste lahk še taki tehničarji, pa vam ne bo pomagalo. In to nima veze s tem kolk jih je daja bejba že skoz........

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOOOOL Tamara, dobra primerjava
aplauz.gif

Noker, js za one night stand ne rabim ČUTEČEGA odnosa, ker ga mam pri resnem fantu (če ga imam in če ga mam, se ne poslužujem ons), pri one night standu me pa baš briga čuteč odnos. Razen, čuteč odnos v smislu; da ga ČUTIM.
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Malo preberi, kaj sem napisal zgoraj o neki raziskavi ...

Drugače pa tu ni več govora o povprečnosti, temveč o nadpovprečnosti (OK, razen če je zate 20+ stalnica
evil.gif
)

Noker

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, mišljeno je bilo to, kdaj je dovolj, da ga čutiš ...

Drugače pa drage bejbe, da vam povem, da ste si s tem fiatom 500 zarile nož v hrbet (čeprav ste pa dale res pravo primerjavo
hysterical-1.gif
): FIAT 500 je zadnje čase IZREDNO poželjiv model ...

Noker

p.s. zdej se pa pejte z Nokerjem, če si upate ...
evil.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Aja kako je čutit 20cm batino? Fino, samo pol je problem če seksaš z nekom ki ima manjšega in ti ni dost več. In pol iščeš....
tongue-1.gif

Jap, s Cayenna je težko it na Fiat 500
hysterical-1.gif

Pa tipi, dejte si že dopovedat, da če nimate tistih "povprečnih" 15, da ste lahk še taki tehničarji, pa vam ne bo pomagalo . In to nima veze s tem kolk jih je daja bejba že skoz........

ne strinjam se s tem...je še marsikaj drugega potrebno kot pa da meri organ16+, pa da ma obseg oh in sploh. in ne govorim samo o tehniki, čeprav je ta zelo pomembna.

ja včasih je baje marija terezija (avstroogerska) imela taka čudna nagnenja, da se je šla ONS z konji....pravimi žrebci. temu se reče nepotešena ženska
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja uni2 sta vse pobrali zase in jih tko manj za mojocuro ostane
tongue-1.gif

pa ne, da sta tudi tebe pobrali
sprasujem se.gif

reku sm da jih manj ostane, ne da si brez ostala
wink-1.gif

zdej pa že povej kdaj bova mela tist web show k si mi ga oblublala
tongue-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Tuki se govori o ONE NIGHT STAND-u, fuku za eno noč, yebovas!
Če tip nima razvite tehnike, naj ma torej vsaj batino da bom mela vsaj neki od tega, ne pa da; 1. ga sploh ne bom čutila, 2.mi še pršlo ne bo. Boljš je bit zihr vsaj za eno stvar. Če pa pridejo potem vse stvari, pa tok boljš, ampak še vedno bo to SEKS ZA ENO NOČ in konec, amen.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kolikor vem, takele čveke ČUTITE v glavnem svoje PRSTE
hysterical-1.gif

tako res, pa ce se dodas da so povečini grde...so prstki potem najboljsi prijatelj ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Poželjiv ali ne, še vedno premajhen
evil.gif

Si ga že sprobala
evil.gif

To je tko, kot če ma nekdo 20+, ampak ima "tehnično neoperativnega". Kaj češ z njim ... ?
hysterical-1.gif

Noker